Galéria
Forrás: Így utólag visszagondolva Skarsgard csak a gyertyatartó lehetett ebben a történetben, hiszen Anna Paquin és Stephen Moyer már a True Blood kezdetén egymásba szerettek, majd 2010-ben össze is házasodtak, amit aztán két tüneményes baba követett. Egyébként a sorozatot ismerve, ez a címlap kicsit sem számít meredeknek, hiszen a színészek már amúgy is megmutattak mindent magukból.
Forrás: A rapper és a reality-sztár szerelme bár már a múltté, ettől függetlenül sosem felejtjük ezt a címlapot, amit 2013-ban zsebeltek be maguknak.
Forrás: Jackson topless fotóját még 1993-as Rolling Stone magazin hozta le, amin akkori barátja, Elizondo takarja az énekesnő melleit. Később Justin Timberlake rántotta le róluk a leplet. Szó szerint!
Forrás: A szerelmespár köztudottan elválaszthatatlan volt egymástól, sőt az énekes egyszer kijelentette: "Nincs John és Yoko, mert ők egyek, JohnÉsYoko." Ezt a képet Annie Leibovitz készítette róluk - 1980. december 8-án -, akinek sikerült megörökíteni kapcsolatuk valódi mélységét. Utoljára, hiszen John Lennont pár órával később meggyilkolták.
Forrás: Gaga és Taylor meztelenül pózolt a V magazin címlapján. De ha ez nem lenne elég, Hollywood egyik legérdekesebb szerelmespárja szeretkezés után készített magáról ezt a képet. Előtte biztos délutáni rajzszakkört tartottak.
Forrás: A színészpáros a Vámpírnaplók forgatásán talált egymásra - akárcsak sorozatbeli karaktereik. Viszont sokak bánatára már nem alkotnak egy párt, sőt a békés szakítás sem jött össze nekik. Kár, pedig milyen jól álltak egymásnak még 2012-ben!
Forrás: Szinte már azt is elfelejtettük, hogy ők egykor egy párt alkottak! Pedig Tom és Nicole tíz év házasság után vált el egymástól még 2001-ben, és közben két gyereket is örökbe fogadtak. Ez a címlap 1999 júliusában jelent meg, amivel közös filmjüket (Tágra zárt szemek) népszerűsítették.
Forrás: 2001 májusában a színésznő meztelenül, míg a Mötley Crüe alapítója és dobosa pedig farmerban pózolt. Ez a címlap azért is különleges, mert a sztárpár 1998-ban a válás mellett döntött, 2001-ben viszont megpróbálták ismét helyrehozni kapcsolatukat, ami mint már tudjuk nem sikerült.

8 sztárpár, aki egykoron egy meztelen címlapot is bevállalt

Meg kell hagyni, hogy a szégyenlősség nem az ő asztaluk!