Galéria
Forrás:

A még mindig trendi bob, vastagabbnak és egészségesebbnek mutatja a hajad. Olyan, mint a farmer, egyszerűen nem lehet vele hibázni, és az ezerféle változat közül biztos megtalálod azt a fazont, ami neked is jól áll. Klasszikus, ápolt és abszolút komolyanvehető. Nem véletlen, hogy Anna Wintour bob-lány amióta csak az eszünket tudjuk. Szerintünk akkor jönne el a világvége, ha váltana a fodrásznál.


Forrás:

Helló, 70-es évek! Most a retro mindenhol virágkorát éli, nem csoda, ha a frizurák terén is helyet kér magának. A középválaszték göndör és egyenes hajjal is menő, de az igazi akkor is a szupersima, szuperszigorú hatással marad. Ezt csak így érdemes csinálni!


Forrás: Imádnivaló és szupermagabiztos! Kisfiús és hihetetlenül nőies egyben, plusz ez a frizura igényli a legkevesebb formázást reggelente, viszont a fodrászt gyakrabban kell meglátogatnod.
Forrás:

A frufruval pont annyira lehet mellé nyúlni, mint amennyire mennybe visz, mikor rákapsz az ízére. Szóval egy biztos, ha neked is bejön a frufrus lányok bohókás világa, akkor soha nem akarsz majd váltani, mert frufrusnak lenni egy életérzés, egy új személyiségjegy, ami kiemel a sok féluncsi frizura közül. Csak a fodrászhoz ne felejts el havonta időpontot kérni, különben nem fogsz kilátni a hajad alól!


Forrás:

A göndör haj új identitással vértezi fel viselőjét. Szabadság, vadság és játékosság fog tükröződni rólad, ám ezt az eredményt nem is olyan egyszerű elérni, mint elsőre gondolnád. A göndör fürtök sok törődést igényelnek, és egy jó fodrászt, aki tudja, hol és milyen rétegek kellenek a hajadba, hogy a végeredmény ütős legyen. Nem véletlenül nyúlnak az anyakönyvezett bongyorok is sokszor a hajvasaló után, viszont vonzza a tekintetet!


Forrás: A kulcs az igényes lazaság, hivatalos nevén: beach curls. Kicsit kócos, kicsit franciás, kicsit magának való. Egy egyszerű hullámos hajból is lehet ilyen menő frizurát csinálni, persze ha a fodrász érti a dolgát. Ez a szuper átmenet az egyenes és a göndör haj között, ami mindenkiből kihozza a hanyag sikkeséget. És ki ne akarna ilyen benyomást tenni? Ha nem hullámos a hajad, használj hajsütővasat és sós hajpermetet, amivel szó szerint olyan hatást érhetsz el, mintha most jöttél volna a partról.

6 frizura, amitől garantáltan megváltozik az életed

Ha valami pozitív változásra vágysz, ezek közül válassz egyet!