Galéria
Forrás: Emma a Twitteren árulta el korábban, hogy nagy rajongója a jógának és a meditációs edzéseknek. Olyannyira, hogy hivatalos képesítése is van róluk, vagyis simán oktathatna is, ha megunná a színészkedést. Mondanunk sem kell, hogy mi is beneveznénk hozzá egy órára!
Forrás: Hollywood legjobb női között tartjuk számon, bomba anyuka, és mindig kifogástalanul öltözködik. Ha ez nem lenne elég Blake köztudottan figyel az egészségére és imád sportolni, de nem valami szuperfelkapott, trendi sportot választott magának. A színésznő Instagram képei alapján kiderült, hogy tetemes időt fordított arra, hogy elsajátítsa a szörfözés művészetét, és lazán meglovagoljon egy hullámot.
Forrás: Népszerű színész divattervezésre adta a fejét pár éve. Nem is akárhol tanult, hiszen Antonio a neves londoni Central Saint Martins divatiskolába járt. Erről az Instagramon számolt be anno: "Indul a második hét a Central Saint Martins-ban. Egyszerre intenzív, izgalmas, nehéz és szórakoztató" - kommentálta a képet. A filmsztár már 61 éves, de már régóta dédelgetett vágya volt, hogy divattervező lehessen. A Central Saint Martins-t egyébként a világ egyik legjobb divatiskolájaként tartják számon, az intézmény korábbi diákjai közé tartozik Stella McCartney és Alexander McQueen is.
Forrás:

A cambridge-i hercegnéről köztudott, hogy imád sportolni. Azt azonban nem gondoltuk, hogy búvár engedélye is van. A hercegné mindenben követi szerelmét, és Vilmos imád búvárkodni, így már érthető, miért gyúrta ki magát ebből is a minta feleség. Azonban az engedély megszerzése nem olyan egyszerű, sötétben kellett merülnie, meg kellett találnia egy hajóroncsot és halfajtákat is ismerni kell. De Katalin vette az akadályt, kézhez kapta az engedélyt, mellyel 30 méter mélyre is merülhet, így együtt fedezhetik fel férjével a tengert. Olyan romantikus!


Forrás:

A színésznő annyira megszállottja a videojátékoknak, hogy már többször kellett drasztikus szünetet bevezetni, mert teljesen a rabjává vált. És milyen játékkal nyomja? World of Warcraft. Hallottunk már róla, de nem hangzik valami csajos dolgoknak.


Forrás:

Azt nem tudjuk, hogy ez hogyan fér össze az ENSZ-nagykövetséggel, de megtudtuk, hogy a színésznőnek igazán impozáns gyűjteménye van régi és új tőrökből. Ez a szenvedély biztosan a régi Lara Croftos időkből maradt meg. Szegény Brad, tuti nem merti kihúzni otthon a gyufát.


Ezzel töltik a szabadidejüket a sztárok

Az ő életmódjuk mellett szinte biztos, hogy extrán felértékelődik a szórakozás fogalma!