Galéria
Forrás:

Az ő elképzelésük szerint ez sör, medium steak és sültkrumpli. Amúgy saját tapasztalatból mondjuk, hogy egy jó steaknek tényleg nincsen párja.


Forrás:

Mint azt már tudjuk, minden férfi fantáziált már Leia hercegnőről.


Forrás: Főleg ha előtte felkapsz magadra valami csini fehérneműt. A lényeg, hogy a barátod bármilyen rendetlen legyen, a szíve mélyén akkor is szereti maga körül a rendet - csak ne nekik keljen takarítania. Szerintünk kivételesen eltekinthetsz a heti beosztástól!
Forrás:

Reggelire, ebédre és vacsorára.


Forrás:

Bármi, amiben túl sok jó nő, túl sok fegyver, túl sok Bud Spencer, vagy annyi szánalmas poén van, ami bárrmikor máskor nem megy le a torkodon. Imádni fogja, ha könyörögsz neki azért, hogy nézzétek meg a kedvenc filmjét.


Forrás:

Buli a barátokkal: Jack, Johnny és Jim


Forrás: Te is kiugranál egy repülőből, ha a szerelmedről lenne szó? Ha a barátod szereti az extrém dolgokat, akkor írjátok át együtt a Valentin-nap fogalmát, és csináljatok valami őrültséget!
Forrás:

Nem számít, hogy lenne még mit csiszolni a mozdulataidon és koreográfián, számára te leszel a királynő. Így belegondolva, lehet a virág helyett mi is ezt kérjük.


Forrás: És ez át is vezet a következő pontra...
Forrás:

Ha szigorúak szeretnénk lenni, akkor csak ez lenne ezen a listán. Komolyan, a válaszolók 99% szerint a tökéletes ajándék a szex. Van, aki képes magát végig küzdeni bármilyen romantikus, rózsaszín, szívecskés és plüssmacis programon, ha tudja, hogy a végén ide lyukad ki a történet.


Forrás:

Igen, a legnagyobb és legtökéletesebb ajándék minden bizonnyal az lenne számára, ha nem ünnepelnétek a Valentin-napot.


10+1 dolog, aminek igazából örülne egy pasi Valentin-napon

Megkérdezték a férfiakat, milyen ajándékra vágynak igazából Valentin-napon. Nos, íme a válaszok!