Galéria
Forrás: Tökéletesen ellensúlyozza a garbó sugallta szigorú megjelenést, arról nem is beszélve, hogy megnyújtja a fejformádat, így az összkép nem lesz, hát nem tudjuk szebben mondani: nyomott! Egy tőemelő spray jól jöhet ilyenkor, hogy nagyobb volument adj a hajadnak, aztán csak lazán kösd a fejed tetejére a kontyot, az itt-ott kilogó kócos szálakkal sincs semmi gond. Nekünk az a tapasztalatunk, hogy minél tökéletesebbre próbáljuk csinálni, annál rosszabb a végeredmény, szóval ezt a frizurát tényleg nem kell túlgondolni!
Forrás: Ismét jöhet a volumennövelő spray, hiszen ezzel könnyebb formázni a tincsedet, és a fonatod sem lapul le napközben. Döntsd el, melyik oldalon előnyösebb, majd lazán fond be a hajadat és egy a hajszíneddel megegyező színű vékony gumival rögzítsed. Itt sem kell precíznek lenned, sőt minél kuszább, annál jobb - a túl szoros, decens frizurákat nem mutatnak jól a garbóval
Forrás: Igen, a garbó-barát lófarok sem tökéletesen lesimított, és ezzel a hajszálaidat is megkíméled az egész napos szoros "fogságból". Figyelj arra, hogy ne a fejed csúcsára kösd a copfod, hanem középre. Nektek van már bevált technikátok arra, hogy egész nap a helyén maradjon, és ne a tarkótoknál végezze estére?

3 menő frizura, ami a garbóhoz lett kitalálva

Nem minden frizura a garbók barátja, de ezekkel nem lőhetsz mellé!