Galéria
Forrás:

"Ha kételyek gyötörnek, viselj vöröset!" - ismerjük a mondást. Ám a Journal of Personality and Social Psychology közzétett egy felmérést, miszerint a vörös valóban vonzza a férfiakat, annak ellenére, hogy nem csak pozitív benyomást kelhetünk ezzel a színnel. Neked van elég vadító árnyalat a szekrényedben?


Forrás:

Oké, ez technikailag nem tudományos bizonyíték, de a divatkalózként is emlegetett Elizabeth Hawes bölcs szavai alapján, a kis feketének mágikus ereje van. "Tapasztalataim szerint, ötből öt férfi biztosan megfordul egy kis fekete láttán. Sőt, kétszer is!" Ennyi elég is, nem?


Forrás:

Ha eddig azt hitted, hogy a hosszú kivillanó lábaknál nincs jobb módja egy férfi elcsábításának, akkor tévedtél. Az New South Wales-i egyetem kutatásai alapján, a férfiakat valójában inkább a kivillanó női kar hozza lázba. Ezzel új értelmet nyernek az ujjatlan darabok a szekrényedben, ugye? Na meg a súlyzós edzések!


Forrás:

Az új-zélandi kutatók vizsgálatai szerint, a férfiak még mindig bomlanak a homokóra alkatú nőkért! Keskeny derék és kerek csípő kell nekik, nem a modell lányok. Szóval nem kell rejtegetned a plusz kilóidat, mutasd meg idomaidat egy passzos ruhában.


Ruhadarabok, amik bizonyítottan vonzzák a férfiakat

A nők és a férfiak soha semmiben nem értenek egyet - nem meglepő, az öltözködésben sem. De ez még nem azt jelenti, hogy ne tanulhatnánk tőlük néhány dolgot! Lehet, hogy nálunk is profibbak?