Galéria
Forrás:

Véleményünk: Oké, akkor férfiaké az elsőbbség. Szépen feküdj le szívem, és próbáljuk ki rajtad, hogy milyen jól működik az új szőrtelenítő szettem.


Forrás:

Véleményünk: Én is imádom az alakodat édes. Na hozz még egy szelet süteményt, és akkor nem szakítunk.


Forrás:

Véleményünk: Ez most egy pornófilm forgatásra lesz? Csipke. Ha már fehérnemű, akkor mást nem jöhet szóba, csak a csipke. És nem forgatunk semmit.


Forrás:

Véleményünk: Micsoda izgalom. Ha nem mondom el az év minden napján, hogy mennyire gyönyörű ez a robotgép, akkor nem, nem kérek robotgépet, mikrót, pirítót, turmixgépet, és ki tudja, mik vannak még egy csúcsszuper háziasszony konyhájában. Mi az a konyha?


Forrás:

Véleményünk: Hogyan találjam meg a lelkibékém? Mi a létezésem értelme? Mondjuk az, hogy olyan pasit találjak magamnak, aki nem utalgat arra, hogy romokban az életem. Talán miattad?


Forrás:

Véleményünk: Igen, elmúltam már 14 éves, és alkohollal is kiszolgálnak egy szórakozóhelyen. Valljuk be, mi nők imádjuk a csajos dolgokat, de van az a méretű plüssmaci, ami már nekünk is sok.


Forrás:

Véleményünk: Legalább a kedvenc üzletemet sikerült volna eltalálnod. Olyan jó érzés, hogy ennyivel meg akartad úszni az ajándékozást, de nem sikerült. Hol a rendes ajándékom?


Forrás:

Véleményünk: "Anyukám is ezt használja." Édes, ez most neki lesz, vagy nekem? Nem, nem vagyok klónja, szóval nem kérek semmi olyasmit, amit egy nálam 20 évvel idősebb nő használ.


Forrás:

Véleményünk: Ne merészelj masnit kötni a... Igen, utána apámnak is elmesélem, hogy a karácsonyi ajándékom egy szatén szalag volt. Reménykedjünk, hogy nem kérdez többet.


Forrás:

Véleményünk: Csak ne kezd el nyomni ezt a lényeg az együtt töltött idő, meg a szeretet szöveget. Csináltál egy romantikus vacsorát, oké. Már most tudom mit kérek jövő karácsonyra, egy új pasit!


10 dolog, amit egyetlen nő sem szeretne karácsonyra

Karácsony, az év legcsodálatosabb időszaka. Legalábbis ezt mondják egyesek, mások meg alig várják, hogy véget érjen ez az egész csillámporos, fenyőtüskés rémálom.