Galéria
Forrás:

A melltartónál, elsőre a kosarát nézzük meg. Milyen a formája, van-e benne merevítő, párnázott-e. Ezek mind az esztétikus végeredmény miatt futnak át, elsőként az agyunkon. Arra viszont nem gondolunk, hogy a jó melltartó legfontosabb része a pánt! Mégpedig hogy jól illeszkedik-e ránk, felvétel után. A mell kényelmes tartását nem, nem! nem a kosár adja meg elsősorban, hanem a háton és vállakon kényelmesen és pontosan kisimuló pánt.


Forrás:

Hízás, fogyás következtében változik a mellkas körfogat mérete is. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ahogy a ruháinkat is lecseréljük, úgy a melltartót is le kell váltani. Melltartó próbánál vedd alapul a mért körfogat méretet és ha a mellett mérete is változott a hízásban/fogyásban, akkor az új formának megfelelő kosárformát válaszd. Ragaszkodni a régihez lehet, de nem biztos, hogy előnyödre válik.


Forrás:

Lévén hogy rugalmas anyagból készül a melltartó, idővel kinyúlhat, elveszítheti tartását. Amikor már a pántján sem tudsz többet húzni, vedd fontolóra egy új darab beszerzését. Érdemes minőségi darabot választani. Melltartó esetében az ár már szavatol egy igényesebb, minőségibb anyaghasználatot is, így ne spórolj a melltartó vásárlásnál.  


Forrás:

A melltartó kapcsán három sorban helyezkednek el a kapcsok. Ezek megadják a lehetőséget a melltartó szűkítésére vagy bővítésére. A próba során fontos, hogy ne a legszűkebb vagy a legbővebb állásnál dönts úgy, hogy jó lesz ez a melltartó. Az ideális állapot az, ha a középső állást érzed a legkényelmesebbnek.


Forrás:

Lehet, hogy egy magazinban csodásan áll a modellen a balconette fazonú melltartó. Mi, ha akarnák se tudnánk belegyömöszölni magunkat ebbe a fazonba. A göndör hajú egyenes hajat szeretne, a túl magas nő magassarkúban szeretne járni. Valahogy ilyen ez a melltartó dolog is: el kell fogadni, hogy a mell formájához és méretéhez megfelelő melltartót kell keresni, különben oda az esztétikum.  


Forrás:

A pont jó melltartót onnan lehet megismerni, hogy a kosárnál nem ráncosodik az anyag, szépen kisimul a pánt, és a melltartó alsó széle a mell és a mellkas találkozásában kifekszik a mellkason. Ha ezek mind stimmelnek, akkor megtaláltad a megfelelő darabot.


Kényelmes melltartót szeretnél hordani? 6 dolog, amit tudnod kell róla

Élet melltartó nélkül... Legalább egyszer minden nő eljátszik ezzel a gondolattal. De mi van akkor, ha tényleg száműzetésre ítéljük? Néhányan már megtették!