Galéria
Forrás:

Persze nagyon egyszerűnek hangzik azt mondani, hogy várj a vásárlással, de mondjuk, ha a neten jött szembe veled egy táska, amit azonnal meg akartál rendelni, akkor érdemes kivárnod egy hetet. Ha ezután is úgy gondolod, hogy valóban szükséged van rá, és persze belefér a büdzsébe, akkor hajrá!


Forrás:

Amikor kimerült vagy, a gondolkodásod és a döntési képességed sem az igazi, így ilyenkor könnyebben becsúszik egy-két random termék a kosaradba. Hogy ezt elkerüld, próbálj meg olyan időszakokban vásárolni, amikor kipihent és nyugodt vagy.


Forrás:

A böngésződben könnyen beállíthatod a popup reklámok blokkolását, ami azért is nagyon hasznos, mert a kereséseid alapján pont olyan hirdetésekkel találod szembe magad, ami valóban érdekel.


Forrás:

Hagyd otthon a bankkártyád, ha bevásárolni mész, és csak pont annyi készpénz legyen nálad, amit el szeretnél költeni. Így esélyed sem lesz megvenni olyan dolgokat, amiket nem terveztél.


4 tipp, hogy elkerüld az impulzusvásárlást

Szeretnél hatékonyabban vásárolni? Most megtudhatod a legjobb praktikák, hogy többet ne vásárolj fölösleges, mikor újabb beszerző körútra készülsz. Fogadd meg a divatszakemberek tanácsait, és indulj neki a boltoknak úgy, mint egy profi. Jöjjenek a legjobb vásárlási tippek!