Galéria
Forrás:

Alba bevallotta egy interjúban, hogy a szülés után nehezen szerezte vissza karcsú alakját, és különösen hastájékon adódtak problémái. "Három hónapon keresztül hordtam alakformáló fűzőt. Éjjel-nappal viselnem kellett, ami elég izzasztó volt, de azt hiszem megérte."


Forrás: Régen vége az édes Hannah Montana napoknak, és igen, Miley őrületesen sokat változott. De ettől eltekintve, kétségtelenül szuper formában van a polgárpukkasztó énekesnő, amit szerénység nélkül meg is mutat minden nyilvános eseményen. Egy ideje sokan támadják, mondván: azért ilyen vékony, mert egészségtelen, beteges életet él. A valóság viszont az, hogy Miley már régóta száműzte az életéből a glutént, és rendszeresen jár pilates edzésre. Hát ez a vékony, tónusos test receptje!
Forrás: A gyönyörű szupermodell, ismertebb nevén: The Body. Nyilvánvalóan irigylésre méltó alakkal rendelkezik - ahogy művészneve is sejteti. De mi a bomba test titka? Elle elárulta, hogy kizárólag egy speciális diétát követ már hosszú ideje, és nagyrészt olyan élelmiszereket fogyaszt, amiknek magas a lúgosító hatása. Ilyenek a kezeletlen alapanyagok, gyökérzetek, diófélék és hüvelyesek. Ennek köszönhetően szervezete 7,35 és 7,45 pH között mozog. Jobban kellett volna figyelnünk kémia órán!
Forrás: A szupermodell elmondta, hogy odavan a vörös húsokért, de nemrég visszavett a fogyasztásából, mert nem érezte magát jól a bőrében. "Szóval nem eszem már annyi vörös húst, és azt vettem észre, hogy azóta könnyebb és fittebb lettem. Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem nyomok be egy jó steaket, épp a minap voltam egy jó barbecue partin. Azért a csirke és a hal is finom."
Forrás: Bizony, a gyönyörű színésznő egész egyszerűen csak precízen vezeti a bevitt kalóriamennyiséget és ez az régi trükk tökéletes segítség neki abban, hogy megtartsa három gyermek után is hihetetlenül csinos alakját. 
Forrás: A szexi csillag élete állítólag az 5-ös szám körül forog. A recept: 5 kiadós étkezés naponta, amiben kizárólag a következő 5 összetevő szerepelhet. A szerencsés alapanyagok között a fehérjék, a telítetlen zsírok, rostok, szénhidrátok és egy cukor mentes ital található meg. Sajnáljuk, a többiek kiestek - max a csaló napon!

6 fogyókúrás titok egyenesen Hollywoodból

Mindenkinek más és más trükk válik be ha alakformálásról, vagy fogyásról van szó és ezzel a hírességek sincsenek másként!