Galéria
Forrás: Egy igazán erőteljes és szexi összhatásért elő a magas sarkú cipőkkel és egy testhezálló, dögös fekete ruhával. Az alul kicsit felsliccelt szoknya anélkül tesz azonnal vonzóvá, hogy túlságosan sokat mutatnál meg a lábaidból, így tökéletes választás akár az első randira is. Nappalra viseld gyöngysorral vagy visszafogottabb kiegészítőkkel, estére pedig válassz hozzá egy boritéktáskát és irány a város!
Forrás: Ha szereted a nőies megjelenést, de azt már nem, ha minden szempár téged vizslat, akkor a tökéletes ruha számodra egy lenge, csipkés nyári darab, ami a térded fölött végződik. A könnyed szoknya csábosan körbeöleli majd a lábaid, míg a csipkés díszítés azonnal elegánssá és finommá teszi a megjelenésed.
Forrás: Egy igazán szexi és könnyed stílushoz válassz egy fekete minit, ami felül szűken kiemeli a domborulataid, de a szoknyarész legyen játékosan fodros, hogy azért a képzeletre is hagyj valamit. Egy derékban végigfutó öv mindenkinek jól áll, hiszen eltereli a figyelmet a csípő-comb kényes területeiről. Vigyázat, nem szabad túlzásba esni a kiegészítőkkel, hagyd érvényesülni a ruhát, dobj fel inkább egy élénk rúzst!
Forrás: Ha nem szeretnél túllőni a célon, de épp egy megbeszélésre sietsz, ahol muszáj elegánsnak lenned, válassz egy testhezálló darabot, ami térd alatt végződik, így egyszerre lehetsz visszafogott, de csábos is. Természetesen, ha egy felül kivágottabb darabot választasz, még tovább játszhatsz az elegáns kontra szexi határvonallal.
Forrás: Ha szeretsz egyszerre stílusos és kényelmes viseletet hordani, akkor mindenképp olyan darabot válassz, ami nem feszül rád, szabadon enged mozogni, de van benne valami bájos és nőies. Ilyen elragadó részlet lehet a rojtozott szoknya vagy a harangszabás, de egy félujj vagy egy csipkebetét is csodásan fog majd mutatni. Ékszerek terén nyugodtan párosítsd a minimalista kiegészítőket egy feltűnőbb karkötővel vagy gyűrűkkel.

Ez a tökéletes kis fekete számodra a személyiséged szerint

Ha tehette volna, Karl minden nőnek adott volna egyet!