Galéria
Forrás: Barbara arca annak idején számos rendezőt magával ragadott, köszönhetően egyedi megjelenésének, amit leginkább gyönyörű szemei és hosszú, egyenes orra teremtett meg.
Forrás: A színésznő átlagosnál magasabb homloka és mélyen ülő szemei igazi egzotikus szépséggé teszik.
Forrás: A rendkívül erős állkapoccsal és magasan ívelt szemöldökkel rendelkező Grace Jones nem mindennapi jelenség, az biztos. Éppen ezért volt annyira sikeres, hiszen bárhova ment, mindig feltűnést keltett szokatlan külsejével.
Forrás: Lady Gaga sokáig nem szerette kissé görbe orrát, most már nem bánja, hogy nem műtette meg, hiszen ettől olyan egyedi az arca.
Forrás: Anjelica kissé férfias vonásai nem gátolták meg abban, hogy sikeres színésznő legyen, akiért bomlanak a férfiak.
Forrás: Cate széles ajkai és különleges arccsontja igazán izgalmas szépséggé varázsolják a színésznőt.
Forrás: Az egyedi stílusárúl híressé vált festőművész bátran viselte összenőtt szemöldökét, sőt még bajuszára is büszke volt!

A sztárvilág cseppet nem hétköznapi szépségideáljai

Minden kornak megvannak a saját szépségideáljai, aminek megpróbálunk megfelelni, vannak azonban olyan nők, akik egyik aktuális szépségtrendnek sem felelnek meg, mégis az egész világ bámulattal csodálja őket. Ők azok, akik szokatlan vonásaik révén örökre beírták magukat az időtlen szépségek közé.