Galéria
Forrás: A francia királynő híres volt arról, hogy nagyon nagy figyelmet szánt hófehér arcbőrének ápolására, ezt a maszkot a francia nők mind a mai napig előszeretettel használják! Keverj össze 2 tk. konyakot, egy tk. tejport, egy citrom levét és egy tojás fehérjét, majd hagyd a masszát az arcodon tíz percig! A konyak segíti a vérkeringést, ezáltal a bőr üdébb és teltebb lesz, míg a tojásfehérje segíti a bőrhibák halványítását. A citrom savas leve pedig segíti eltüntetni az elhalt hámsejteket! Ki hitte volna, hogy ennyi mindenre jó ez régi trükk, nem?
Forrás: Viktória királynő igazi rafinált, angol gondolkodásmódot követve, úgy védte magát a kellemetlen szagoktól, ami az akkori Angliában még gyakori volt, hogy rózsaolajba áztatta a kesztyűjét. Milyen ötletes, nem? Meglehet, hogy ma már nem kell hasonlótól tartanunk, de hasznos lehet egy illatos sál, ha éppen a város szmogjától szeretnénk kicsit megszabadulni.
Forrás: Ki hitte volna Erzsébetről, hogy élt-halt a rúzsokért? Pedig annyira szerette őket, különösen egy kékes árnyalatú vörös színt, hogy saját koronázási ünnepségén sem volt hajlandó mást viselni. Ezt a színt a “The Balmoral” néven jegyzik a szakértők, ami a királynő skót otthonáról kapta a nevét. Wow, ez aztán meglepő, nem?
Forrás: Grace-ről úgy tartják, szinte már vallásos megszállottsággal végezte kezeinek hidratálását, mivel úgy tartotta a kézfejek azok a pontok egy nő testrészén, ahol az öregedés első jelei azonnal feltűnnek. A színésznőből lett hercegnő csak, és kizárólag a legtisztább alapanyagokat felhasználó krémeket volt hajlandó használni, Te is ügyelj a minőségre, ha épp hidratáló vásárlás előtt állsz!
Forrás: Diana sminkese, Mary Greenwell állítása szerint, miután sikerült a csodaszép hercegnőt lebeszélni a kék szemceruza használatáról, Diana rátalált igazi stílusára. “Mindig harmonikusan és visszafogottan sminkelte magát, felhagyott az alkoholfogyasztással is, így a bőre olyan sima és szép lett, mint egy huszonévesnek” - mesélte a sminkes.
Forrás: Habár Katalinról köztudott, hogy egy valódi modern hercegnéhez illően imádja a különböző szépségtrükköket és a lehetősége is megvan, hogy mindenből a legjobbat használja, mégis inkább megmarad azoknál az olcsóbb márkáknál, amik még hercegnésége előtt váltak be neki. Az egyik nagy kedvence a rózsabogyóból készült krémek és maszkok. Nos, nekünk úgy tűnik bevált Katalinnak ez a természetes csodaszer, ki is kipróbáljuk! 

6 meglepő szépségtipp uralkodóktól

Nők, akik a világ minden pénzét a szépségükre költhetnék, mégis sokszor meglepően egyszerűek a praktikáik!