Galéria
Forrás:

Kate-nek sosem okozott gondot a kamera előtti meztelenkedés, sőt! Bár nincs magával megelégedve és elismeri, hogy az ő combját sem kíméli a narancsbőr, photoshop-mentes fotóival próbál példát mutatni a nőknek. Azt viszont nagyon megbánta, hogy a Titanicban ledobta a textilt: “Elképesztő, hogy még mindig ezt a képet dugják az orrom alá a rajongók” – árulta el Kate. “Miért csinálják ezt? Lassan eltelt két évtized, számomra nem okoz örömet, ha a saját félmeztelen fotómat nézegetem. Senki se hozzon többet ilyen képet, mert nem írom alá.”


Forrás:

Sokan dobják le a ruháikat annak reményében, hogy majd ez segít elindítani a karrierjüket. Igaz, jó rég volt már, de karrierje elején bizony Helen Mirren is ezzel szerzett hírnevet magának, ám kicsit sem volt boldog emiatt. “Lehet, hogy úgy tűnik, nem vagyok gátlásos, pedig igen. Mindig is problémám volt a meztelenséggel, sőt, utáltam. Még soha egyetlen ilyen jelenetet sem élveztem” – mondta egy 2006-os interjúban a színésznő.


Forrás:

Natalie a Goya kísértetei c. filmben vállalt meztelenkedését bánta meg, mivel a film csupán egy valami miatt vált ismerté, azok pedig pont az ő pucér jelenetei. “Nagyon sajnálom, hogy nem hallgattam a megérzéseimre” – mondta egy interjúban. “Igazságtalan, hogy bevállalsz valamit, ami csak egy része a történetnek, és a végén valami pornó oldalon kötsz ki. Ez egy drámai jelenete a filmnek, ezért dühítenek fel a történtek.”


Forrás:

Erre számított valaki? Pedig az egyik legismertebb playmate ennyi idő távlatából már nem olyan büszke meztelen szereplésire. Pedig abból akadt bőven, fotósorozatok, meztelen jelenetek, és ne felejtsük a hírhedt szexvideót, ami “véletlenül” szivárgott ki Tommy Lee és Pamela hálószobájából. Anderson azonban bevallotta, nagyon sajnálja az egészet: “A gyerekeimet csúfolják, mert én meztelenkedtem. Nem gondoltam bele, hogy egyszer majd lesznek gyerekeim, akik ezeket látni fogják.”


Forrás:

Valószínűleg ezen sokan meglepődnek, de Taylor nagyon bánja a Twilightban félmeztelen testével sikerült csak brillíroznia. “Keményen dolgoztam, hogy megkapjam ezt a szerepet, de nem akartam csak a testem miatt ismertté válni. Ha tudtam volna, hogy ez lesz, akkor soha nem vettem volna le az ingem egyetlen filmben sem, de azt hiszem, ennek már lőttek.” – nyilatkozta a színész. Hát, mi nem sajnáljuk!


5 sztár, aki már megbánta, hogy egy film kedvéért ledobta a textilt

Van, akinek ez a lépése hozta meg a vágyott hírnevet, ám mai szemmel nézve már egyáltalán nem örülnek annak, hogy egykor igent mondtak ezekre a jelenetekre.