Galéria
Forrás:

A Kos kalandos fajta, akinek nem való egy láblógatós nyaralás. Nyughatatlan természetedhez Maui a tökéletes hely. Hawaii második legnagyobb szigete felfedezésre vár végtelen túraútvonalaival és nyüzsgő strandjaival, ami a szörfösök földi paradicsoma.


Forrás:

A Bikának mindene a luxus és a kényelem, de mivel föld jegy, számára az az ideális, ha ez vegyítve van a természet közelségével. A két út pont a Catskill-hegységnél találkozik, ahol a legjobb borokat kortyolgatva veszhetsz el a vadon szépségében.


Forrás:

Erősséged a kommunikáció, így nem csoda, hogy szükséged van a vibráló környezetre. Azt ajánljuk, egyszer mindenképp utazz el Berlinbe, ami nemzeti sokszínűségével sok izgalmat tartogat számodra. Új nyelvek, idegen kultúrák, érdekes emberek és nyüzsgő éjszakai élet jellemzi – pont, amit keresel!


Forrás:

A Ráknak semmi sem olyan fontos, mint az otthon melege, így ritka az az alkalom, mikor önszántából kilép a komfortzónájából. Persze te is találhatsz számtalan olyan helyet a világában, aminek nyugodt atmoszférája csomagolásra késztet. Nyugodt tengerparti környezet, ez kell neked! Már most tudjuk, hogy például Nantucket számodra a valóra vált álom.


Forrás:

Az Oroszlán jegy szülötteit nehéz lenyűgözni, így számodra biztosan valami igazán extra hely kell. Ha nyüzsgő típus vagy, akkor nem jöhet más szóba, csakis Ibiza, aminek lendülete még talán téged is leteríthet, de ha már vége a bulikorszaknak, akkor fedezd fel Írország misztikus vidékeit.


Forrás:

A természet szépség és a high-end technika is levesz a lábadról, így számodra Japán a tökéletes fúzió. Itt a nagyvárosokban megtalálhatod a szívednek oly kedves modern, és letisztult vonalakat, aztán kilépve a városból vár rád egy izgalmas és varázslatokkal teli kultúra.


Forrás:

Tudjuk, hogy rajongsz a művészetekért és a kulturális csemegékért, így azt ajánljuk, hogy tölts el néhány napot a gyönyörű Bécsben. Minden utcát áthat a elegancia, a szállodák mesések, és várnak rád a színházak és múzeumok. Időutazás, ez kell neked!


Forrás:

Él benned a vágy, hogy olyan helyre tedd be a lábad, ahol előtted még soha nem járt senki. A benned szunnyadó felfedező számára a tökéletes úti cél az egzotikus Marokkó, ahol a sivatag titkai után járva, aktív pihenéssel ütheted el az időt.


Forrás:

Nyugtalan természeted szüntelenül utazásra, és egyre extrémebb kalandokra csábít. Elérhető távolságban már minden kipróbáltál, így egyre távolabb és távolabb kell utaznod, míg rá nem találsz a Kambodzsára, mert ez az igazán neked való hely!


Forrás:

A nyaralásban is a feladatokat látod, ezért neked a teljesítménytúrák jönnek be igazán, ahogy a természet közelsége is fontos számodra. Folyamatosan teszteled a határaidat, ezért indulsz szüntelenül kerékpártúrákra és tervezgetsz egy hegymászó expedíciót valahol a világ másik végébe. Mit gondolsz, Patagónia elég jól hangzik?


Forrás:

Mit is ajánlhatnánk a szabad szellemű Vízöntőnek? Szereted magad körülvenni emberekkel, vonzanak az új élmények, de azért a túl extrém dolgok már inkább riasztanak. Olyan helyre van szükséged, ami elég nemzetközi, de mégis izgalmas, ahol barátságosan kezelnek a helyiek. Hol van ez a hely? Sydney!


Forrás:

A Halak imádnak barangolni, és szeretnek kicsit elmenekülni a valóság elől. Egy olyan helyre vágynak, ahol nyugodtan élvezhetik a tengert, jógázhatnak a parton, miközben festői környezet veszi őket körül, de nem elég felkapott ahhoz, hogy folyamatosan megzavarják mások. A mexikói Tulumban megtalálhatsz mindent, ami neked kell.


Utazási horoszkóp: Ide kellene elutaznod nyáron a csillagjegyed szerint

Na, eltaláltuk az álomnyaralásod?