Galéria
Forrás:

1. Valószínűleg első körben vissza kell költöznöd a szüleidhez. Helló, pokol! Felmerül benned a kérdés, hogy a francba bírtad ki ezt 18 éven át?


Forrás:

2. Az édes megkönnyebbülést, hogy megszabadultál egy életre a vizsgáktól, hamar beárnyékolja a felismerés, hogy fel kell találnod magad az életben. Felnőtt lét. Munka.


Forrás: 3. És ez nem olyan egyszerű, mint elsőre hangzik. Rájössz, hogy senkit sem érdekel, hogy te mit szeretnél elvállalni, sőt, a végén már betéve fogod tudni az összes álláshirdetést és túl vagy az ezredik jelentkezésen is.
Forrás:

4. Elvonási tüneteid lesznek, hogyha napokig nem mész sehová. Főleg bulizni nem.


Forrás:

5. De eljön az az idő is, amikor rá kell döbbenned, hogy ciki egész nap pizsamában punnyadni otthon. A normális emberek reggel felöltöznek, és még az ágyukat is bevetik.


Forrás:

6. Valószínűleg felszalad rád pár kiló. Anya főztje mérföldekkel jobb, mint a mirelit pizza, vagy bármi, amit te főzés néven műveltél.


Forrás:

7. Hiányozni fognak a barátaid, és már találkozni sem olyan egyszerű velük, mint régen. Mindenki elköltözik, természetesen az ország legkülönbözőbb pontjaiba. Miééért?


Forrás:

8. Nem jár már a diákkedvezmény, és hirtelen minden olyan iszonyatosan drágának tűnik. Hogy képzelik ezt?


Forrás:

9. Baromira le leszel égve, még akkor is ha van munkád, és a nagy terv, hogy többé nem kérsz a szüleidtől, szertefoszlik.


Forrás:

10. Mindenki arról kérdezget, hogy most mit fogsz kezdeni magaddal, mik a jelenlegi kilátások. Az válasz? “A helyi bárban fogok dolgozni az elkövetkezendő harminc évben, és az életem szomorú, magányos és totál sivár lesz. Tudsz adni más munkát?”


Forrás:

11. De végül minden helyre jön, bekerülsz valahová kezdő pozícióban, bár a szabad időd egyre csak kevesebb lesz, amint elkezd gyűlni egy kis pénz a számládon, már máshogy látod majd az önálló életet.


10+1 dolog, amire akkor jössz rá, mikor az egyetem után belecsöppensz a való életbe

Szinte biztos, hogy lesz olyan pont, amivel biztosan tudsz majd azonosulni!