Galéria
Forrás:

Az Olsen ikrek még 2004-ben kezdtek el tanulni a New York Egyetemen, de őket idézve: "személyes okokból" nem tudták befejezni a sulit. Ez egyébként a Dualstar nevű cégük növekedését és sikerét jelentette, aztán jöhetett a The Row.


Forrás:

Mindössze 16 éves volt, mikor beindult a modellkarrierje. Blake még gyorsan befejezte a középiskolát, aztán belevágott a színészmesterségbe is. Soha nem jelentkezett egyetemre, de gyakran emlegeti, hogy szeretne egy nap újra tanulni.


Forrás:

Heidi azonnal modellkedni kezdett a középiskola befejezése után. Nem csoda, hogy ilyen sikerek mellett nem volt ideje már továbbtanulni.


Forrás:

Chanel fiatalon felhagyott az iskolás tervekkel. Vett egy mély levegőt, befejezte a középiskolát, majd soha többet nem is akart tanárok közelébe menni.


Forrás:

Witherspoon beiratkozott a Stanford Egyetemre, de ott kellett hagynia, mert a modellkedés és színészkedés minden idejét lefoglalta. Azért Dr. Szösziként egy jogi diplomát sikerült beszereznie.


Forrás:

Wang otthagyta a Parsons School of Design tervezői szakát, és inkább gyakornokként próbálta magába szívni a szakma csínját-bínját. Két év munka után elindult meghódítani a világot, szerintünk sikerült is neki!


Forrás:

Két világhírű dizájnere lenne a Parsons School of Design-nak, persze ha befejezték volna a képzést. Donnát is felvették a divattervező szakra, ám azzal a lendülettel ott is hagyta. New Yorkban vállalt munkát, miközben építette a kapcsolatait. Nem semmi 18 évesen!


Forrás:

Mindössze fél évet járt a Chicagói Egyetem művészeti szakára, ám inkább kimaradt az órákról, és saját zenei fejlődésére koncentrált. A lógásból pedig karrier, majd saját márka lett.


Hírességek, akik soha nem fejezték be az iskolát, vagy neki sem álltak

Ezeket a tablóképeket imádni fogjátok!