Galéria
Forrás: Egy izgalmas és különféle látványos részletekkel gazdagított jumpsuit nagyon jól illik ehhez az energikus, szenvedélyes jegyhez.
Forrás: Egy könnyed esésű, hosszított darab tökéletesen illik a megfontolt, érzéki és remek ízléssel megáldott Bikákhoz. Az anyagválasztás tekintetében pedig a sifon és a csipke is szóba jöhet.
Forrás: A nyitott és jó humorú Ikrekhez nagyon jól illenek a kétrészes darabok, ám egymáshoz mégis tökéletesen illeszkedő darabok. Az alsórész ízlésedtől függően lehet akár szoknya vagy nadrág is.
Forrás: Az álmodozó, romantikus és szentimentális Rákokhoz tökéletesen illik egy klasszikus ruha, melynek részleteit és nyakrészének szabását már tényleg csak az egyéni ízlés határai formálják.
Forrás: A kreatív és pompakedvelő Oroszlánhoz nagyon jól illik a báli hangulat. Szerencsére a látványos darabok között is találni fogsz olyan szabásokat, amikben akár több órán át is kényelmesen érezheted magad.
Forrás: Egy visszafogott föld jegy, ami kerüli a feltűnést ennek ellenére egy ilyen ízlésesen kivágott ruha nagyon jól illik a személyiségéhez, annak fényében pedig még inkább, hogy a Szűz jegyűek híresek arról, hogy mindig figyelnek a részletekre nemcsak az életben, hanem az öltözködésben is.
Forrás: A barátságos, diplomatikus és konfliktuskerülő Mérlegnek ideális egy ilyen mell alatt húzott, lágy esésű ruha, amiben akár egész este királynőnek érezheti magát.
Forrás: Egy intenzív, szenvedélyes jegy, amihez nagyon jól illik szatén textúra, például egy ilyen hálóruhát idéző, hosszított kiadásban.
Forrás: Egy derekat és csípőt enyhén kihangsúlyozó, lefelé lágyan szélesedő ruha ideális választás lehet a kalandvágyó, örökké optimista Nyilasok számára.
Forrás: Egy érzékeny, szentimentális, ugyanakkor nagyon is realista csillagjegy, amihez jól passzolnak a klasszikus vonalak. Vonzzák a letisztult, modern sziluettek és az időtlen díszítések, amiben pontosan annyi modern csavar lapul, amit még bőven elbír.
Forrás: Egyedi természetüknek köszönhetően az esküvőjük is eltér a hagyományoktól – pontosan ettől lesz izgalmas. Különc, kicsit lázadó típusok, így tényleg nem várhatjuk el tőlük, hogy valami klasszikus szabásban gondolkodjanak, éppen ezért érdemes egy "korszakalkotó" darabot választanod, aminek láttán leesik a násznép álla.
Forrás: Van-e jobb párja egy vízjegynek, mint egy, a tenger lágy hullámzását idéző ruha?! Aligha! Álmodozó, együttérző személyiségedhez tökéletesen illik egy ilyen vállnélküli, istennő-szerű darab.

Tudd meg: Ilyen esküvői ruha illik hozzád a horoszkópod szerint

Ezeket a gyönyörű dalokat te is imádni fogod!