Galéria
Forrás: Blake Lively és Penn Badgley a Gossip Girlben játszottak együtt szerelmespárt – még a szakításuk után is.
Forrás: Gwen Stefani és Tony Kanal a No Doubt két tagja. A mai napig. Pedig igen, ők is együtt jártak.
Forrás: Kristen Stewart és Robert Pattinson az utolsó Twilight-filmet már csak mint kollégák forgatták, nem mint szerelmespár.
Forrás: Az Alias című sorozat sztárja volt Jennifer Garner és Michael Vartan. Egy ideig a magánéletben is egy pár voltak, aztán már csak a sorozat forgatásain találkoztak.
Forrás: Katie Holmes és Joshua Jacksonnak a Dawson és a haverokban is nagyon szurkoltunk – és a magánéletben is. De végül ahogyan a sorozatban, úgy a magánéletben sem bírták sokáig együtt.
Forrás: Jennifer Lopezt és Marc Anthony-t a közös zenélés kötötte össze – a két közös gyermekükön kívül –, amikor már a házassági papírok nem.
Forrás: Cameron Diaz és Justin Timberlake azután dolgozott együtt a Rossz Tanár című 2011-es filmben, hogy 2003-tól 2006-ig egy pár voltak.
Forrás: Rachel Bilsont és Adam Brody-t a Narancsvidékben is imádtuk együtt, és a magánéletben is. Aztán csak a Narancsvidékben.
Forrás: Ian Somerhalder és Nina Dobrev a Vámpírnaplókban dolgoztak együtt, míg együtt voltak – és azután is, amikor már nem.
Forrás: Az Agymenők sztárjai, Kaley Cuoco és Johnny Galecki is egy pár voltak egészen 2010-ig.
Forrás: Sophia Bush és Chad Michael Murray a Tuti gimi című sorozatban játszott együtt azok után is, hogy 2005-ben összeházasodtak, majd 5 hónapra rá el is váltak.

Sztárpárok, akiknek szakítás után is együtt kellett dolgozniuk

Olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akiknek pechjükre még azután is együtt kellett dolgozniuk, hogy szakítottak.