Galéria
Forrás:

Az egyik legösszetettebb párkapcsolati dráma, amihez a nyilvánosság előtt zajló bohóctárgyalás és a Depp-rajongók elvakultsága legalább húsz lapáttal tett rá. Valószínűleg soha nem fogjuk megismerni a teljes igazságot, de amit ez a két sérült, igencsak szerencsétlennek tűnő híresség egymással művelt kulisszák mögött és innen, az gyomorforgató, és végtelenül taszító volt. Náluk már csak az életükben kéjesen matató közösségi média és a bizarr amerikai igazságszolgáltatás a hányingerkeltőbb.


Forrás:

Liz és Richard kétszer is elváltak és újra összeházasodtak, bár a fáma szerint gyakran szinte csak ölték egymást. Klasszikus se veled se nélküled-kapcsolatban éltek, amit a külső szem romantikus turbulenciának látott, pedig valójában Burton súlyos alkoholizmusa, Taylor gyógyszerfüggősége, és mindkettejük érzelmi labilitása nagyon gyakran pokollá változtatta a kapcsolatot. Második válásuk után viszont halálukig barátok maradtak.

 


Forrás:

A drogfüggő és erőszakos Bobby fertőzhette meg feleségét is az erős szerekkel, míg végül – már a válásuk után – azok 2012-ben Whitney tragikus halálát okozták. Brown a házasság alatt folyamatosan csalta és bántalmazta az énekesnőt testileg és lelkileg, egyetlen lányuk, Bobbi Kristina pedig 22 évesen halt meg – szinte pontosan ugyanúgy, mint az édesanyja.


Forrás:

Hatalmas szerelem volt az övék, amit valószínűleg kölcsönös féltékenység, megcsalás és igen, több bántalmazás tarkított. Lennon sok visszaemlékezés szerint erőszakos ember volt, és maga Ono sem tagadta, hogy férje többször is megütötte a házasságuk alatt. Miközben a világ Yokót gyűlölte, amiért szétrobbantotta a Beatles-t, jobb esetben elérzékenyülve hallgatta Lennon feleségének írt szerelmes dalait, a volt gombafejű egy interjúban nem rejtette véka alá, hogy szabadság tekintetében szerinte a férfiakat jóval több jog illeti meg, mint a nőket.


Forrás:

Talán a legszörnyűbb történet mind közül, mégis jó lett a vége. Tina Turner 16 évig élt érzelmi-fizikai terrorban az erőszakos és kicsapongó Ike mellett, aki nemcsak a férje, de zenésztársa (vagy inkább főnöke) volt: a nő még a nászéjszakáját is egy sztriptízbárban töltötte. Miután az öngyilkosságot is megkísérelte, ráébredt tarthatatlan helyzetére: megszökött Ike-tól, egyedül is szupersztár karriert épített, és végül 2023 májusában halt meg Svájcban, egy szerető férj oldalán.


6 ikonikus sztárpár, akikről kiderült, hogy rendkívül mérgező volt a kapcsolatuk