Galéria
Forrás: Barbara arca annak idején számos rendezőt magával ragadott, köszönhetően egyedi megjelenésének, amit leginkább gyönyörű szemei és hosszú, egyenes orra teremtett meg.
Forrás: A színésznő átlagosnál magasabb homloka és mélyen ülő szemei igazi egzotikus szépséggé teszik.
Forrás: A rendkívül erős állkapoccsal és magasan ívelt szemöldökkel rendelkező Grace Jones nem mindennapi jelenség, az biztos. Éppen ezért volt annyira sikeres, hiszen bárhova ment, mindig feltűnést keltett szokatlan külsejével.
Forrás: Lady Gaga sokáig nem szerette kissé görbe orrát, most már nem bánja, hogy nem műtette meg, hiszen ettől olyan egyedi az arca.
Forrás: Anjelica kissé férfias vonásai nem gátolták meg abban, hogy sikeres színésznő legyen, akiért bomlanak a férfiak.
Forrás: Cate széles ajkai és különleges arccsontja igazán izgalmas szépséggé varázsolják a színésznőt.
Forrás: Az egyedi stílusárúl híressé vált festőművész bátran viselte összenőtt szemöldökét, sőt még bajuszára is büszke volt!

A sztárvilág cseppet nem hétköznapi szépségideáljai

Kína észak-nyugati részén van egy kis terület, ahol mindennap több ezer gyerek kora hajnaltól gyötri magát, hogy egyszer majd bekerüljön a világ legjobb cirkuszi mutatványosai közé. Ezeket a gyerekeket szüleik már ötéves korukban beíratják a hat évfolyamos, kíméletlenül fárasztó iskolába, abban a reményben, hogy majd hazájukban és külföldön is hírnevet és gazdagságot szereznek. A sikerhez vezető út azonban igen hosszú és nem kevésbé rögös.