Galéria
Forrás:

A belső masszázs és orgazmus eléréséhez ujjunkkal vagy a szexjátékkal be kell óvatosan nyúlnunk a végbélnyíláson keresztül. Ehhez természetesen jó adag síkosítót illik használni! Ezt egyébként a külső stimuláció esetén is alkalmazhatjuk.


Forrás:

A prosztata masszázsnak van külső és belső módja. Az előző viszonylag egyszerűbb és a kényesebb pasik is hamarabb belemennek, ilyenkor ugyanis nincs „behatolás”. Ebben az esetben az ujjunkkal vagy a szexuális segédeszközzel finoman nyomkodva masszírozni kell a végbélnyílás és a herék közti területet, vagyis a gátat. Ha megtaláljuk a prosztatát, azt partnerünk garantáltan tudtunkra fogja adni.


Forrás:

A prosztata egyébként fizikailag is kitapintható szervecske, nagyjából akkora, mint egy nagy borsószem, vagy kisebb mogyoró. A kincskeresés előtt pedig ne feledkezzünk meg a higiéniáról, kérjük meg partnerünket, hogy végezze el a szükséges alvázmosást, mi pedig kezünket tegyük tisztává, és akinek nagy a körme, az jobb, ha nagyon óvatos marad!


Forrás:

Az izgatás közben ne feledkezzünk meg a péniszről sem, párunk garantáltan meghálálja majd a kettős odafigyelést. A szokott módon fel le mozgassuk a kézfejünket, vagy akár orális örömszerzéssel is kombinálható a gyakorlat.


Így csináld a prosztata masszázst, hogy a pasi orgazmusa fenomenális legyen

Gebegyerek és Hasipasi sorozatunk 19.részéhez érkeztünk. Olvasd végig, hogy követni tudd a következő fejezeteket is!