Galéria
Forrás:

Bizony, most már nem csak krém, gél vagy folyékony állagú naptejek/fényvédők állnak az ember rendelkezésére, hanem ultra könnyű spray-k is, amelyek még a leglustábbaknak is tökéletes választásnak bizonyulnak. Bevallom, hogy önmagában nem próbáltam ki a terméket, mert szerintem a megfelelő mennyiség miatt fontos, hogy legyen a smink alatt egy fényvédő krém réteg is, viszont a smink fölé egyszerűen tökéletes választás, főleg, ha felfrissítenénk a fényvédőnket!

10/8


Forrás:

Ez a termék a zsírosabb, pattanásra hajlamos bőrűeknek egyszerűen tökéletes, ugyanis a viselése egyáltalán nem nehéz, ráadásul maximálisan matt hatása van. Bár az állaga valóban szuper, nekem extra érzékeny bőröm van, így a magas alkoholtartalom nem volt kifejezetten szerencsés. Azoknak azonban, akiknek zsíros a bőrük, és egyáltalán nem hajlamosak az allergiára, érzékenységre, ez a fényvédő több, mint tökéletes!

10/7


Forrás:

A termék textúrája nagyon könnyed, egyáltalán nem ragad és pattanásokat sem okozott. Ami elsőre feltűnt, hogy az arcra kenve hagy maga után egy kis fehér réteget, ami lehet, hogy sokakat zavar (engem speciel nem), ami viszont valóban negatívum, az az, hogy kissé csíp, ha a szem környékére kerül, így ezt a területet inkább érdemes kihagyni és más fényvédővel pótolni.

10/6


Forrás:

A márkával alapjáraton elfogult vagyok, így nagyon lelkesen próbáltam ki a terméket. Egyáltalán nem ragacsos, és szinte azonnal, de TÉNYLEG azonnal beszívódik a bőrbe, egyáltalán nem nehéz az állaga, nem fényesedik ki tőle a bőr, és semmilyen irritációt nem tapasztaltam (nálam ez elég nagy szó!). Összességében egy nagyon szuper kis fényvédő, és bár olvastam, hogy néhány embert zavar a „zöld” illata, nekem kifejezetten tetszik, igazán friss!

10/9


Forrás: Szándékosan utoljára hagytam a legnagyobb kedvencemet, ugyanis egyelőre úgy látom, hogy nem kap elég figyelmet ez a termék a többi La Roche-Posay fényvédővel szemben. Az állaga teljesen olyan, mint egy nagyon jó minőségű hidratáló krémnek, nem is véletlenül, hiszen ez a termék TÉNYLEG megállja a helyét egy ránctalanító hidratáló krémként is. Felkenve érdemes várni egy picit, hogy beszívódjon, és egyáltalán nem szabad megijedni attól, hogy kicsit fényesebb (=RAGYOGÓBB) lesz tőle a bőrünk, ugyanis erre felkenve a smink egyszerűen gyönyörű lesz! Nálam ő az igazi 10/10!

Kipróbáltam 5 különböző fényvédőt, és erre jöttem rá

2008-ban Uri Geller, a világ legismertebb misztikusa Magyarországra érkezett, hogy megkeresse utódját. Az ország tíz legjobb mentalistája versengett a címért. De végül csak egyikük lehetett a "Kiválasztott", aki nem más, mint Danny Blue.