Galéria
Forrás: Szeretnék nektek bemutatkozni, bár sokan ismertek már és futottatok, sportoltatok velem.
Debreczeni Dóra vagyok atlétika edző, terepfutó a Garmin Running Club vezetője. Idén öt éve a Garmin team tagjaként azt a nemes felkérést kaptam, hogy egy olyan futó klubot alapítsunk amely közösség építő, egymás támogatásán és céljaitok elérésén alapuljon, szakmailag és emberileg is fedhetetlen edzőkkel!
Számomra a futás egy "meditáció" egy kikapcsolódás, feltöltődés, nem csak a teljesítményről szól. Amatőr versenyzőként, nőként és édesanyaként szeretném átadni a tapasztalataimat és motivációt ami engem is mozgat és megszerettetni veletek a futást. Több tucat versenyt tudhatok már magam mögött, nemzetközi és hazai szinten is de számomra az eddigi legszebb eredményem 2020-ban a Vadlán Ultra 108km párosban / 53 km 1800m szinttel a rám eső része. Sokat futottam aszfalton de a terepfutás és az erdő az én endorfinom a városban pedig szeretem hallatni a hangom és csapatban futni. Igyekszem mindenkire külön figyelni és az egyéni fejlődést előtérbe helyezni.

Várlak szeretettel
Forrás: Szántó Nelli vagyok, a Garmin Running Club edzője. Gyermekkorom óta a sport határozza meg az életem. 12 évig versenyeztem triatlon és országúti kerékpár sportágakban, utóbbiban 4x nyertem el a magyar bajnoki címet. Amatőr versenyzőként hat maratont, köztük a New York-it és számtalan félmaratont lefutottam, de az egyik legnagyobb büszkeségem, hogy 2018-ban korosztályos 4. helyezéssel ( csupán 1 perccel lecsúszva a dobogóról ) teljesítettem életem első Ironman versenyét Klagenfurtban.

A Testnevelési Egyetem testnevelő-úszó és triatlon-edző, illetve testnevelő-gyógytestnevelő szakain szereztem meg diplomámat.
Mindig is az volt a célom, hogy a sport szeretetére ösztönözzem az embereket. Egy olyan szélesebb körben vett személyi edző szerettem volna lenni, akivel lehet futni, kerékpározni, úszni, erősíteni, tulajdonképpen együtt sportolni.
A kislányom születése előtt együtt futottam minden egyes tanítványommal. Talán kicsit eszementnek tűnik, hogy valaki ennyit fusson mások kedvéért, de az igazat megvallva minden percét imádtam ezeknek a futásoknak. Egy - egy ilyen edzés alkalmával mindig rájöttem, hogy a futás sokkal többről szól, rengeteg barátra és jó emberi kapcsolatra tettem szert általa.
Szeretnék a saját példámon keresztül minél több embert inspirálni a futásra és megmutatni, hogy gyerek mellett is lehet rendszeresen sportolni, ha elég kitartó és elhivatott az ember.
Remélem találkozunk a Garmin Running Club edzésein!

Várlak szeretettel!
Nelli
Forrás: Sipiczki Csaba vagyok, az újak kedvéért. A régiek már úgyis ismernek, remélem. Vagy a hírem előzött meg esetleg, de ezt hagyjuk is!
Röviden és tömören, a sport az életem. Ez tölti ki életem jelentős részét, edzőként és sportolóként is igyekszem helytállni, a maradék időben pedig a két kisgyermekemmel és a feleségemmel próbálok túlélni! 
Kiskoromban az atlétika pályán kezdtem a sportolást, majd kisebb kitérők után beláttam, hogy nincs menekvés, számomra az állóképességi sportok írattak az égben. Minden sportot imádok, ami kicsit is megemeli a pulzusomat: futás, terepfutás, sífutás, mountain bike, hegymászás,...
Edzőként az a célom, hogy mindenkinek megmutassam, mi minden rejlik még benne, amit közösen némi rendszeres edzéssel és némi szakmai segítséggel biztosan ki tudunk hozni belőle!
Mindenkit várok/várunk szeretettel és jókedvvel!
Forrás: Zarándy András vagyok és ma rám jutott a sor, hogy bemutatkozzam nektek. A Garmin Running Clubban futóedző vagyok. A futóedzéseken kívül szeretnék nektek segíteni a motiválásotokban, saját határotok feszegetésében valamint, hogy megtaláljátok a nehéz feladatokban is a szépséget.Gyerekkoromban mindent sportot kipróbáltam, de versenyezni végül alpesi snowbohardban kezdtem el. Ez a sportág tanított meg mindenre, ami az edzéssel és a versenyzéssel kapcsolatos. Több, mint 10 évig versenyeztem és a 17 magyar bajnoki címem mellett 31 versenyt nyertem. 1998-ban és 2002-ben a téli olimpiai keret jelöltje voltam, de végül ezekben az években nem jutott hazai snowboardos az olimpiára.Az élet a Testnevelési Egyetem felé sodort, ahol nappali tagozaton testnevelő diplomát szereztem. Mivel minden napos volt számomra a sport és a versenyzés, könnyen és érdeklődéssel tanultam az elméleti tárgyakat.A snowboardozás után wakeboard versenyző lettem, ahol 3 Masters Magyar Bajnoki címet szereztem.Nem voltam egy nagy futó ebben az időszakban. 26 évesen egy térdszalag műtét pecsételte meg a sorsomat, mivel az orvos úgy engedett el, hogy ebből még lehet egy jó térd, de a futást felejtsem le. Legyintett és mondtam: -Ok doki, úgysem szeretek futni!A futás a gyerekünk születésekor lépett az életembe. A praktikussága és időhatékonyság miatt kezdtem el futni. Gyakorlatilag, amikor elszabadultam, kiléptem az ajtón és futottam ameddig haza nem kellett érjek. Így kezdődött a futás.Futóvá úgy avanzsáltam, hogy fejembe vettem, hogy milyen messze tudnék futni? Hol a határom? Hirtelen ugorva az időben 5 évet, 2019-ben egyéniben lefutottam az Ultrabalaton 221 km-es távját.A futás, a futóközösség, a versenyek és a feleségem Dóra Debreczeni futóvá válása megpecsételte a sorsomat és futó lettem.A sporttal való tapasztalatomból szeretnék nektek átadni sok tapasztalatot. A tudás, az elhivatottság, a belső motiváció, a kilátás, a tisztelet, a szorgalom és a természet szeretete azok az értékek, melyek több ezer éve léteznek és a jövőben is fontos szerepet fognak betölteni az emberiség életében.Várunk szeretettel! Gyertek bátran! Kérdezzetek, lazuljatok, élvezzétek!A hétköznapi hősök ti vagytok!Futás számokban, bár nem a számok a fontosakEgyéni Ultrabalaton 221 kmUltra Trail Hungary 115 kmPiros 85maraton 3:30félmarcsi 1:32
Forrás:
Kovács-Nyári Dia vagyok, színész, anyuka, és sport imádó.
Gyerekkoromban versenyszerűen szinkronúsztam, ahol az edzéseink egy részét a futás képezte, ám akkoriban még a hideg rázott a futás gondolatától is.
Középiskola után, gyermek fittness oktatóként végeztem az iwin, és sportoltam tovább, de már nem versenyszerűen.
A futás a kisfiam születése után bukkant fel az életemben újra, az inzulinrezisztenciának köszönhetően.
Anyukaként ez volt a legkézenfekvőbb sportolási lehetőség. Nem vagyok időhöz kötve, indulok amikor tudok, és csak egy jó cipő kell hozzá. Egyik pillanatról a másikra szerelem lett és elkezdtem kicsit komolyabb foglalkozni vele.
Felkerestem Debreczeni Dórit, aki a félmaratonom után kezdett el velem dolgozni, jelenleg a maratonra edz és túl vagyunk már együtt egy 30 kilis versenyen.
Amiért nagyon örülök, hogy a csapat tagja lehetek, hogy még nagyon friss az átalakulásom élménye, egy anti futóból fanatikussá váltam.
Az én legfőbb szerepem az lesz, hogy minden kezdőt motiváljak, és velük együtt bebizonyítsuk nekik, hogy semmi nem lehetetlen, bármire képesek.
Forrás: 20 éve foglalkozom Garminnal. Eleinte saját vállalkozásom keretében, majd 2014-ben “szippantott be” a Navi-Gate, a Garmin hazai képviselete, így lassan 8 éve dolgozom a főhadiszálláson.

Kezdetben inkább voltam egyszerű kütyü- és adatmániás hülyegyerek, mint - legalább amatőr - sportoló, de ezen nagyrészt épp a Garmin sportkészülékei változtattak. Szórakoztató volt látni a fejlődést, figyelni az összesítéseket, a többiek teljesítményét, rajzolgatni az útvonalakat.

Mostanában főként a Garmin sportóráival és bringás eszközeivel (Edge, Varia, Tacx) foglalkozom, besegítek a cég marketing-ügyeibe, és részt veszek a social media felületeink gondozásában. Nagyon szeretem a két népes, már évek óta aktívan üzemelő csoportunkat, a bulizós Sport&Fun-t és a tech. ügyekkel foglalkozó Magyar Support csoportot. Ehhez csatlakozott most harmadikként a Garmin Running Club, ami viszont szerencsére kilép az online térből, és reményeink szerint sok élő találkozást is fog hozni számunkra.

Dóri kérte, hogy írjunk kicsit sporteredményeinkről is. Nálam ez egy szerényebb lista, mert ritkán kell azért harcolnom, hogy a dobogón egy fokkal feljebb álljak...  Heti 3-4 futás, munkától függően pár bringázás az alap. Nagyon amatőr, műkedvelő sportolóként leginkább saját magam ellenfele vagyok, itt igyekszem fejlődni. A versenyeken mondjuk megcélzom a mezőny első felét, esetleg egy szimpatikus céltempót, vagy a legutóbbi teljesítéshez képest némi javulást. De azért jöjjön pár teljesítés, amire kicsit büszke vagyok:

-Kétszer teljesítettem a Korinthosz 40-et, másodikra sikerült nagyobbat javítani az időmön, 4:39:53 a vége.
-Legjobb félmaratonom 1:50, amire Greg bácsival, a GarminCoach hírhedt edzőjével készültem fel, és versenyen kívül, magányosan futottam. Összesen 23db. Ilyen-olyan félmaratonon vagyok túl.
-Bringával volt egy 2 órán belüli Tisza-tó köröm (versenyen), a legjobb Balaton-köröm (magányosan) 7:17.
-A bemutatkozó írásakor a Connect szerint túl vagyok 33.644.314 lépésen, 10887km futáson és 52799km bringázáson. Ezeken szeretnék még kicsit igazítani. 

A Garmin Running Club edzéseihez igyekszem majd rendszeresen csatlakozni, és szívesen segítek óraválasztással, technikai kérdésekkel kapcsolatban. Annyi a kérésem, hogy ne emelkedőn kelljen válaszolnom. 
És még egy fontos dolog: szerencsére a Garmin magyar képviseletén a sport közel sem csak elmélet vagy one-man-show: sok kollégám sportol rendszeresen, így velük is találkozhattok majd az edzéseken. Kellemes, sérülésmentes sportolást, vidám kilométereket kívánok mindenkinek – a Garmin.hu nevében is!

Garmin Running Club

Kényeztetésre vágyik? A megoldás csak egy karnyújtásnyira van! Térjen be az új NIVEA Szépségpontba, ahol egy helyen szépülhet, vásárolhat és kikapcsolódhat!