Galéria
Forrás:

Kezdjük mindjárt egy tévhittel: a spermiumok nem tudnak a vízben beúszni a nő hüvelyébe és megtermékenyíteni őt. Azonban, ha a vízben történik a behatolás és a férfi végig a nőben marad, ugyanakkora esélye van a fogantatásnak, mint általában.


Forrás:

Mind az élővizek, mind a medencék és wellnessek hordoznak kockázatot. Előbbiekben rengeteg mikroorganizmus él, ami egy sérül nyálkahártyán komoly betegségeket idézhet elő. A medencék vize ugyan fertőtlenített, ezekben meg specifikus, kimondottan ember által terjesztett kórokozók lehetnek. Ha az ilyen együttlét után szemölcsöket, kiütést, viszketést, lázat, rossz közérzetet tapasztalunk, akkor haladéktalanul menjünk orvoshoz!


Forrás:

A víz bár sikamlós, nem biztosít olajozott működést, sőt. A víz viszkozitása éppenséggel növelheti a súrlódást és kellemetlenséget, ezért mindenképpen gondoskodni kell a síkosításról! Fontos az előjáték, hogy a hüvely benedvesedjen a vízben is, és bizony a síkosítót is készítsük oda a medence vagy kád szélére! Ha nem elég síkos a hüvely, mikrorepedések keletkezhetnek, a vízben pedig még inkább fennáll a fertőzésveszély!


Forrás:

Akár nem kívánt terhességről, akár STD betegségekről van szó, az óvszer a megoldás – a víz alatt is. Arról nincsenek tanulmányok, hogy a víz mennyisége vagy hőmérséklete mennyire ront a kondom hatékonyságán, a szakértők mégis azt javasolják, menjünk biztosra. Több, mint a semmi. Ilyen szempontból a zuhany szex a legjobb, mert ott könnyebb is felhúzni az óvszert, és csak részben merül a víz alá.


3+1 infó, amit tudnod kell a vízben szeretkezésről

Legyél te a legtrendibb fesztiválozó, mi segítünk neked ebben! A legtutibb rucik és kiegészítők most egy helyen!