Galéria
Forrás: A krémek, szérumok, maszkok vagy bármilyen szépségápolási termékek mit sem érnek, ha nem tisztítjuk meg alaposan az arcunkat! A Cetaphil EM tisztító micellás emulzió egy gyengéd arctisztító, ami eltávolítja a napközben bőrünkre tapadt szennyeződéseket, mélyen tisztítja a pórusokat és a sminkmaradványokat is leszedi. Különösen ajánlott érzékeny és száraz, problémás bőrre, mert niacinamide-ot és B5-vitamint is tartalmaz, amik hidratáló és  nyugtató hatásúak. Most kedvezményesen 7.800 Ft - itt!
Forrás: A CeraVe Moisturizers egyaránt használható arcra és testre is. Nagyon erős hidratáló, ezért kifejezetten száraz és nagyon száraz bőrre ajánlják a hialuronsavas készítményt. Esszenciális ceramidokat is tartamaz, amik helyreállítják a bőr védőgátját. Most kedvezményesen 7.470 Ft - itt!
Forrás: A The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% arcszérum a niacinamide hatóanyagnak köszönhetően ragyogóvá teszi a bőrt, valamint a tónusát is kiegyenlíti. Rendszeres használat mellett javítja az arcbőr védőgátját, hozzájárulva a hidratáltságának javulásához. A vásárlók véleménye szerint kiváló a pattanások ellen is. Az ára 2.300 Ft - itt!
Forrás: Ahogy azt már a bőrgyógyászok beleverték a fejünkbe, elengedhetetlen a fényvédő használata! A CeraVe Moisturizers hidratáló arckrémet kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlják, ugyanis extra hidratáló. hialuronsavat, ceramidokat és niacinamide-ot tartalmaz. Nyugtatja a bőrt, ezért a piros foltokat is eltünteti. A plusz, ami még mellette szól, hogy 50 faktoros fényvédelmet is nyújt! Most kedvezményesen 7.000 Ft - itt!
Forrás: A La Roche-Posay Toleriane Sensitive krém enyhíti az érzékenységet és nyugtatja a problémás, foltos, viszkető, száraz bőrt. Összetevői kifejezetten bőrbarátak, szenzitívek, ezért akár kisgyermekek is használhatják! A termék akciós ára most 6.830 Ft - itt!
Forrás: A CeraVe Blemish Control gél 2%-os szalicilsav tartalmának köszönhetően segít mélyrehatóan megtisztítani az arcbőrt és megelőzni az új pattanások kialakulását. A benne található AHA-savak gyengéden hámlasztó hatásúak, és minimalizálják a pórusok láthatóságát, eltüntetik a miteszereket. Most kedvezményesen 5.440 Ft - itt!

6 filléres arcápolási termék, amire esküsznek a bőrgyógyászok

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!