Galéria
Forrás:

Yaya DaCosta azonnal kiemelkedett a versenytársak közül a sorozat 3. ciklusában, és bár második helyen végzett, Yaya készítette az évada legjobb fényképeit. A versenyző méltánytalan kritikákat kapott azzal kapcsolatban, hogy túlságosan „afrikai”, és erős kapcsolata van az örökségével. Yaya egyike azoknak a modelleknek, akik beszéltek arról, hogy milyen rosszak voltak az ANTM forgatások. Ugyan a divatvilágban nem futott be nagy karriert, viszont úgy tűnik, sikeres színészi pályafutás előtt áll. A Ki ez a lány?, a Chicago Med és az All My Children sorozatokban is látható volt, valamint Whitney Houstont alakította a Whitney című 2015-ös filmben.


Forrás:

Fatima Siad megérintette a bírók szívét, mikor megtudták szomáliai menekültként való nehéz neveltetésének történetét. Az ANTM 10. ciklusa során Fatima hihetetlen képeket készített, de csak a harmadik helyig jutott. Miután azonban elhagyta a show-t, Fatima modellkarrierje beindult: feltűnt Ralph Lauren, Hermes, Giorgio Armani és Betsey Johnson kifutóin. 


Forrás:

Lio Tipton, aki egyébként Analeigh néven szerepelt az ANTM  11. ciklusában, hétről hétre folyamatosan lenyűgözte a zsűrit képeivel. Műkorcsolyázó múltja egyedi előnyt adott neki a kreatív pózolás terén. Az első háromig jutottak el, és bár Lio-t a bemutató után nem érte sok siker a modellkarrierjében, megvalósította másik szenvedélyét: színész lett. Szerepelt az Eleven testekben, az Őrült, dilis, szerelemben és a Kétéjszakás kaland című filmben.


Forrás:

Allison Harvard egyike az ANTM legemlékezetesebb modelljeinek! Egyedi, mókás megjelenésének és kísérteties szemeinek köszönhetően nem fogják őt elfelejteni. Allison nem nyerte meg a szériáját, de a zsűrit annyira lenyűgözte tehetsége, hogy visszahozta az All-Stars 17. évadába. Allison ekkor ismét kiesett az élmezőnyből, de divatkarrierje viszont beindult. Készített kampányokat Lime Crime sminkmárkával és a got2b hajtermékek reklámarca is volt. Szerepelt Vogue-ban és a Harper's Bazaarban.


Forrás:

Leila Goldkuhl a 19 széria három döntős versenyző közé jutott, de utolsó kifutós szereplése nem igazán sikerült jól, ugyanis megbotlott. Karrierjén viszont ez semmit nem változtatott: olyan nagy nevek kifutóira lépett már, mint a Chanel, Valentino, Givenchy, Calvin Klein, Dior, Burberry és Moschino. Ezeken kívül pedig megjelent a Vogue-ban és a Harper's Bazaarban is.


Forrás:

Winnie Harlow az ANTM  21. szériájában versenyzett Chantelle Young néven, és nem szerepelt túl jól. Nyilvánvaló tehetsége és egyedi megjelenése ellenére Chantelle két esélyt is kapott, mégis mindkétszer szinte azonnal kiesett. A műsor óta azonban Winnie a Tommy Hilfigerrel, a Nike-val forgatott kampányt, és szerepelt a Harper's Bazaarban, a Vogue-ban, a Sports Illustratedben, de még a Victoria's Secret kifutóján is vonult.


Forrás:

Az ANTM 22. évadában férfi és női modellek is versenyezhettek. Nyle DiMarco, a reality TV-sztár a sorozat első süket modelljeként nevezett be a versenyre, és meg is nyerte az évadot. Amellett, hogy a siket közösség szókimondó szószólója lett, Nyle bejárta az Armani kifutóját, szerepelt a V Magazine-ban, az Attitude-ben és megnyerte az amerikai Dancing With the Stars 22. évadát.


7 szereplő, akinek sikerült karriert csinálni a America's Next Top Model sorozat után

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!