Galéria
Forrás: A Clarins 1967 óta úttörő a gyengéd tisztításban... tisztítás, amely hatékony, bio minősítésű, kivételes tisztaságú, minőségű és hatékonyságú összetevőiről ismert.  Mert az arctisztítás elengedhetetlen mindennapi lépés a szép bőr eléréshez. Megtisztítja a bőrt a nap folyamán felhalmozódott krémmaradványoktól, sminkmaradványoktól és elhalt hámsejtektől, de eltávolítja a bőrt fojtogatószennyeződéseket és bőrhibákat is.

Ma a Clarins arctisztító kínálat 14 egyedi és egymást kiegészítő termékkel rendelkezik, amelyek mindegyike ugyanolyan hatékony és érzéki, mint a másik, és tökéletesen alkalmazkodik minden bőrtípushoz és mindenigényhez. A One-Step Facial Cleanser például egy kétfázisú arctisztító azok számára, akik egyetlen lépésben szeretnék megtisztítani és eltávolítani a sminket tonizáló hatással.

Ár: 12 100 Ft - itt!
Forrás: Nos, nagyon úgy látszik, hogy a hálós balerináknak sikerült leköröznie a szezon összes nagy reményekkel elstartolt lábbelijét 2024 tavaszán, most ugyanis nincs olyan stílusos nő, aki ne viselné ezt a darabot! Sőt, a különféle előrejelzések szerint ráadásul ezeknek a  balerinacipőknek minden esélye megvan arra, hogy ne csak az elkövetkezendő hónapokban, de egész évben bérelt helyük legyen. Tetszik ez a trend? Akkor mutatjuk is, hogy hol tudsz ilyen hálós balerinacipőt beszerezni!

Ár: 12 995 Ft - itt!
Forrás: A tavaly debütáló matt finishű Avon Hydramatic ajakrúzsok után, most megérkeztek a ragyogó változatok is Avon Hydramatic Shine, amelyek hatalmas színválasztékkal, hidratáló összetevőkkel, tükörfényű ragyogással és SPF20 védelemmel színezik, kényeztetik és védik ajkunkat. Kell ennél több tavaszra?

Ár: 2799 Ft - itt!
Forrás:

Megérkezett a a párizsi Izipizi legújabb, Artefact névre keresztelt limitált kiadású kollekcióját: melynek tervezésénél az IZIPIZI csapat munkáját az ember által alkotott gazdag textúrák és a kézművesség folyamatos újraformálása inspirálta.

A napszemüveg a design-és divattörténet egyik örökzöld kiegészítője. Az IZIPIZI márka célja, hogy unisex, könnyű és praktikus darabokat készítsen az egész család számára. Legújabb tavasz/nyári kollekciójukban olyan textúrák átiratai jelennek meg, mint a mosott farmer, az oxidált festék, vagy a göröngyös kerámia. 

Ár 18 950 Ft - itt!


Forrás:

Már itthon is kapható a francia Langé, mely mindamellett, hogy egy prémium márka, a földünket megóvó kozmetikát kínál. Összeegyezteti a hagyományt és a modernitást azáltal, hogy hatóanyagai révén ötvözi a természetes kivonatok erejét és a biotechnológiai innovációk legújabb generációját. Támogatja a megújuló erőforrások, a biológiailag lebomló nyersanyagok és az ellenőrzött gyártási folyamatok használatát. Természetesen állatkísérleteket sem végeznek.

A gyümölcs- és vitaminkoktélnak tartott Langé Extreme Vitality Cream gazdag növényi kivonatokban, amelyek jótékony hatással vannak bőre szépségére. Könnyű textúrájú, azonnal felszívódik, csökkenti a bőr szárazságát, így bőre tökéletesen hidratált és védett lesz. Egyedülálló formulája, amely aktív antioxidánsokban gazdag, ideális választássá teszi az egész napos védelemhez szabadtéri sportok vagy szabadidős tevékenységek során is. Használja naponta a gyönyörű, egészséges arcbőrért. Aktív anyagok: C-vitamin származék, Niacinamid és ProRenew Complex CLR

Ár: 32 990 Ft - itt!





Forrás:

Megnyílt a Triumph első My Atelier üzlete Budapesten! A Triumph nemcsak a fehérneműk terén innovatív, legújabb boltkoncepciója, a My Atelier (melyből Európában mindössze négy található), a modern nők igényeinek megfelelően, az egyéniséget és az egyediséget szem előtt tartva nyújt különleges vásárlási élményt, mostantól Budapesten is.

Mindezek mellet bemutatkozott a márka 2024-es tavaszi/nyári újdonsága, a Lift Smart kollekció! Ezt a merevítő nélküli melltartót a Triumph úgy tervezte meg, hogy hibátlanul illeszkedjen bármilyen ruhadarab alatt. A sztreccs csipke, a rejtett emelés és a push-in funkciók intelligens kombinációja együttesen a varrások nélküli megjelenést és a természetes alakot biztosítja.

Ár: 25 000 Ft - itt!


Forrás: Korrigál, hámlaszt, újratextrurál! A Chanel új arcpeelingjét a professzionális archámlasztás és dermabrázió eljárások ihlették. A 95%-ban természetes összetevőkből álló és illatmentes Le Lift Pro Retexturizing AHA Peel krémes textúrájú, melyet melipona enzimetikus összetevő, természetes eredetű citromsav és glikolsav, valamint 5%-ben glicerin alkotja.

Az eredmény fényesebb arcszín és ragyogás, miközben láthatóan csökkenek a pórosuk, megújul a bőr, finomabb és hidratáltabb lesz a bőrszerkezet.

Részletek itt!
Forrás: Új titokzatos Shiseido parfüm! A Shiseido immár 150 éve ünnepli és merít ihletet a Ginzából és annak tökéletes, kontrasztos harmóniájából. A Ginza illatok történetének elmesélése a Ginza Eau de Parfum-mel kezdődött, egy olyan illattal, amely ünnepli azt az érzékenységet és belső erőt, amely minden nőben ott lakozik. Most pedig itt a titokzatos Ginza Night illat, ami vonzó, misztikus aurát kölcsönöz minden nőnek, aki nyitott rá. 

A Ginza Night egy gourmand fás virágillat, amelynek vibráló energiája megegyezik mindazzal a hangulattal, ami alkonyatkor Ginza utcáin visszhangzik. Egy igazi japán illat modern köntösben!

Ár: 29 200 Ft - itt!
Forrás: Előfordulhat, hogy az elmúlt szezonokban már talán te is észrevetted az érdekes pluszt ezekben a darabokban, de ha eddig nem szerezted be, akkor ne habozz, a 2024-es tavasz nagy kedvencei ugyanis a csíkos, méghozzá minél egyszerűbb, letisztultabb változatban. Egy ilyen darab pedig egy igazi jolly joker, amit számtalan módon variálhatsz majd!

Ár: 22 990 Ft - itt!
Forrás:

A lengyel vásárlók által jól ismert W.KRUK ékszermárka megnyitotta első magyarországi üzleteit, Budapesten és Szegeden. A W.KRUK ékszermesterei több mint 180 éve tökéletesítik a nemesfémek megmunkálásának művészetét, ötvözve a hagyományos kézművességet a modern megoldásokkal. 

Ha ez nem lenne elég, immár a legújabb, a márka bestseller ékszerkollekciójának új kiadása, Prelude Paradise Birds is elérhető már a hazai üzletekben és a webshopon. Az életöröm, a szépség, a színek és a szenvedély mindannyiunkban ott él. Akár a paradicsommadarak, mi is állandóan változunk. Sokszínűek, varázslatosak és egyediek vagyunk. Idén tavasszal a W.KRUK mindenkit arra biztat, hogy engedje szabadon energiáit a Prelude Paradise Birds ékszerkollekció legújabb kiadásával.

Ár: 33 700 Ft - itt!


Árilisi shoppinglista: 10 kihagyhatatlan vétel a hónapra

Segítünk kicsit eligazodni a tavaszi választék között és megmutatjuk, hogy áprilisban mely darabok és újdonságok azok, amikre érdemes lecsapni!