Galéria
Forrás: A TikTok szerint a rózsa mindenféle kiadása 2024-ben is köztünk marad. Egyedül az egyéni ízléseden múlik az, hogy mikro- vagy makrodizájnként építed majd be a megjelenésedbe. A kitűzőktől kezdve a mintáktól át egészen a díszekkel megtoldott cipőkig bármi jöhet.
Forrás: A tavalyi túlméretezett nadrágsziluettek után az egyenes, vagy enyhén kiszélesedő karcsú szárú farmerokon a sor, hogy friss és kifinomult megjelenést kölcsönözzenek.
Forrás: A leopárdminta bizonyos értelembe véve semleges, mivel bármihez illik - bármilyen színben és kiadásban. Idén nagy jövőt jósolnak neki, így el is kezdhetsz azon gondolkodni, hogy milyen formában tudod ezt az irányzatot elképzelni az életedben.
Forrás: A masnik 2024-ben sem mennek sehová, és neked sem kell valami nagy és látványos dologban gondolkodnod. A TikTok felhasználói például masnikkal díszített cipőt vagy kiegészítőt vetnek be, vagy egy masnival ékesített ruhát. Szóval tényleg nem kell túlgondolnod neked sem!
Forrás: 2023-ban a vidámabb cseresznyepiros uralta a trendeket, de 2024-re az előrejelzések szerint a sötétebb bikavér árnyalat is képbe kerül. Kétségtelenül megvan a sajátos hangulata, a kérdés már csak az, hogy látsz-e elég fantáziát ebben a színben?!
Forrás: Nos, még mindig nem ment ki a divatból és könnyűszerrel még egy idig nem is fog! Számos friss változatot találni a boltok polcain, és szinte biztos, hogy a tavasz, néha kicsit csapongó időjárái viszonyai között simán helyet tudsz találni egy ilyen darabnak.

6 TikTok trend, aminek nagy jövőt jósolnak 2024 tavaszán

A TikTok köreiben ismét szárnyra kelt egy rég elfeledett hajtrend. Tényleg ez lesz a legmenőbb 2024-ben?