Galéria
Forrás: Ezúttal a feltűnő formák, a merész vonalak lesznek majd főszerepben, így az eddig megszokott vékony tusvonal után a vastagabb, vagy akár grafikusabb megvalósítások is képbe kerülhetnek, miközben természetesen a macskaszem is egy egészen új értelmezést kap. A kifutók után a TikTokon is elkezdett hódítani ez az irány, így te is elkezdhetsz kísérletezőbb lenni a sminkeddel.
Forrás: Régebben bármilyen nehezebb alapozót hajlandóak voltunk felkenni az arcbőrünkre azért, hogy a lehető legjobban elfedjük az apró bőrhibákat, vagy éppen a fáradtság jeleit. A trendek változása azonban a termékválasztékra is hatással van, így 2024-ben ismét a természetes fedést adó, szinte a bőrbe olvadó, hidratáló, könnyű textúrájú formulák élvezik majd a kiemelt figyelmet. Az egyenletesebb bőrtónusban pedig minden megvan ahhoz, hogy a sminked összképe természetesnek hasson.
Forrás: A pír visszatér az orcákra! A szakértők csak „babapírnak” nevezik ezt a fiatalos megjelenést, idén tehát a halványabb, lágyabb árnyalatokkal érdemes próbálkoznod, amik tényleg annyi pírt adnak az arcodnak, mintha édesen elpirultál volna.
Forrás: Stílusos és modern! A '90-es éveket idéző monokróm megjelenés nagyon jól visszaadja a minimalista hangulatot. Mit kell tenned? A harmonikus megjelenés érdekében a monokróm sminkhez ugyanazon színpaletta árnyalatait kell használnod. Szerencsére ez a trükk is olyan egyszerűen megvalósítható, hogy kicsit sem kell attól tartanod, hogy hosszú ideig kell majd a tükör előtt magadat szépítgetned.
Forrás: Ha egy kicsit szórakoztatóbb, kísérletezőbb sminktrendet keresek, akkor ez egy nagyon jó opció lehet a továbblépésre. A fehér és csillámokban pompázó szemöldök után most itt az ideje, hogy a különféle merész palettákban fürdő szempillák következzenek. A divatheteken a rózsaszín, a kék és a lila volt az abszolút befutó, de ha te valami másban látsz egy fokkal nagyobb fantáziát, hát hajrá!
Forrás: A '90-es éveket megidéző, két vagy több árnyalatú ajaktermék használatával létrejött színátmenet 2023-ban is bizonyított már, és úgy tűnik, 2024-ben sem megy sehova. Sőt mi több, érdemes új palettákban is gondolkodnod a szakértők szerint, ugyanis, ha minden igaz, újfent visszatérnek a klasszikus sötét árnyalatok, gondolunk itt a mély- vagy gesztenyebarnára, illetve a bordó és a mályva színvilágára.
Forrás: A minimális sminkhez felé hajlás nem jelenti azt, hogy az élénkebb szemfestékektől teljesen búcsút kéne venned. Egy üde színfolt bármilyen lágy sminket érdekessé tud varázsolni, nem kell túlgondolnod, szimplán csak vess be egy, az év felkapott színtrendjében pompázó szemhéjtust és kész is vagy!

A 2024-es év 7 legnépszerűbb sminktrendje

A kifutókat már meghódították, és a közösségi média felületein is egyre több követőt gyűjtenek maguknak, így neked is érdemes képbe kerülnöd az idei év legnagyobb sminktrendjeivel!