Galéria
Forrás: Az avokádó olaj nemcsak táplálja a hajad, hanem csodálatos ragyogást is biztosít. A tövekre ne kend, mert gyorsabban zsírosodik tőle. Hajmosás után, törülköző száraz hajra vidd fel a terméket, száradás után azonnal látható lesz az eredmény.
Forrás: Keverj össze 2 csésze vízzel 2 nagyobb szár rozmaringot és mentát, valamint egy teáskanálnyi almaecetet. A keveréket forrald fel, majd töltsd át egy szórófejes üvegbe. Hajmosás után fújd be vele a hajad.
Forrás: Ezzel a fésűvel serkentjük a fejbőrt, ami gyorsabb növekedést eredményez. Ha nem is kell minden este, de hajomosás után érdemes egy ilyennel kényeztetni a fejbőrünket. 
Forrás: Nem túl életszerű, hogy a lakásunkban van egy hatalmas aloe vera növény, amiről kedvünkre vagdoshatunk le hatalmas szárakat, hogy pakolást készítsünk belőle, azonban a drogériában rengeteg ilyen készítményű gélt lehet vásárolni, ami ugyanúgy megfelel erre a célra. 
Forrás: Furcsán hangzik, de beválik! Természetesen nem kell a tojást a fejünkön széttörni, tegyük egy tálba, nyomjunk hozzá majonézt és keverjük össze alaposan. A masszát masszírozzuk alaposan a hajunkba, majd hagyjuk fent legalább 10 percig. Ezután jöhet a sampon és a balzsam. 
Forrás: A hő nem tesz jót a hajnak, szárítja és roncsolja a szálakat, de mit tegyünk, ha nem akarunk lemondani a gyönyörű göndör tincsekről? A videón szereplő göndörítő szettet már a drogériákban is megvásárolhatjuk, de akár egy fürdőköpeny övével is helyettesíthetjük.  

6 TikTok-os praktika, amitől gyorsabban fog nőni a hajad

Hajhullás és töredezés? Ha te is ezekkel a problémákkal küzdesz, akkor ezeket a trendeket mindenképpen próbáld ki!