Galéria
Forrás: A CoQ10 koenzim Q10 néven is ismert. A kutatások kimutatták, hogy csökkenti a stresszt, valamint a kollagéntermelést fokozza, ezzel pedig lassítja az öregedési folyamatot. A szervezet természetesen is termel Q10-et, de az életkor előrehaladtával ez csökken és lelassul, ezért 40 év fellett mindenképp szükség van a plusz dózisra.
Forrás: A Golden Q10 a Q10 koenzim, a C vitamin és a B vitamin legyőzhetetlen erejével segíti megelőzni a bőr károsodását és öregedését. Erőteljes formula az optimális eredményekért, mely kiváló ízű porított ital a kellemes fogyasztás érdekében. Védi a sejteket az öregedéstől, segíti megelőzni az UV-sugarak okozta oxidatív károsodásokat, hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez.

Akciós ár: 8931 Ft - itt!
Forrás: A C-vitamin az egyik legfontosabb étrend-kiegészítő, ugyanis szinte minden területen hasznos! Erősíti az immunrendszert, de a bőrápolás szempontjából sem elhanyagolható a hatása. A C-vitamin fokozza a kollagéntermelést, ezáltal puhává és rugalmassá teheti a bőrt, ami a ráncok korai kialakulása ellen is hatásos!
Forrás:

A növényi részekből készült citrom-lime ízű Collagen C+ italpor megoldást nyújthat mindazoknak, akik fogyás után is feszes, rugalmas bőrt, egészséges hajat, szép körmöket és hajlékony ízületeket szeretnének.

Ár: 5760 Ft - itt!


Forrás: És természetesen nemcsak kollagéntermelést fokozó kiegészítőket lehet kapni, hanem magát a kollagént is. Sokan fogyasztják por formájában, amit egyszerűen csak vízben kell elkeverni, de ha nem szereted az ízét, akkor beveheted tablettában is.
Forrás:

A Nature's finest SkinCare kollagén a Naticol halkollagén peptidjeinek szabadalmaztatott formulájával, MSM-vel és szuperélelmiszerekkel a test optimális kollagénszintézise érdekében.

Ez a legkiválóbb kollagén a magyar piacon. Szabadalmaztatott Naticol® formulával, amely az 1. típusú kollagén legjobb természetes forrása. A SkinCare kollagén bizonyítottan növeli a bőr rugalmasságát és jelentősen csökkenti a ráncok láthatóságát.

Akciós ár: 8931 Ft - itt!


Forrás: Az epigallokatekin-3-galátról, azaz az EGCG-ről már sokan hallottak, ugyanis ez az egyik legerősebb antioxidáns, ami egyébként a zöld teában is megtalálható. Csökkenti a gyulladást, fokozza a bőr hidratáltságát, segít megőrizni a nedvességtartalmát, és nem utolsó sorban csökkenti a melanin termelést, így véd az erős pigmentációtól.

4 étrend-kiegészítő, ami növeli a kollagéntermelést

A szakértők azt mondják, hogy 40 év felett ezeket a kollagénszint növelő étrend-kiegészítőket kell szednünk! Bőrünk szebb, közérzetünk pedig sokkal jobb lesz tőle!