Galéria
Forrás: Az allergia tüneteit sokszor fokozhatja a testünkben lerakódott kemikáliák. Nem kell valami extrára gondolunk, ezeket a hétköznapi élet során visszük a szervezetünkbe, és nagyjából elkerülhetetlenek, hiszen megtalálhatóak a kozmetikai termékekben, ételekben és nagyjából mindenben. A spirulina alga kúrával viszont meg tudjuk tisztítani ezektől a testünket, így az allergiás tünetek is csökkennek. 
Forrás: Az akupunktúra egy több mint 5000 éves Kínából származó gyógyító gyakorlat. A lényege, hogy a test különböző pontjait  tűkkel, nyomással vagy elektromos szondákkal stimulálják. Ezek a pontok felelősek a testben az energiaáramlásért, ami hatással van az általános egészségre. Ha természetes gyógyításról van szó, akkor valljuk be, hogy a kínai kultúra és hagyomány tudja, mit csinál, érdemes adni ennek egy esélyt!
Forrás: A csalán olyan gyógynövény, amely csökkentheti az allergiás nátha tüneteit, sőt egyes kutatások szerint ez a  leghatékonyabb gyógynövény-kiegészítő az allergiás tünetek enyhítésére. 

A csalán egyébként vízhajtó is, ezért rendesen megdolgoztatja a veséket. A napi adagot egyeztessük kezelőorvosunkkal. 
Forrás: A feketeköménymag olaj számos aktív kémiai vegyületet tartalmaz, köztük a timokinont. A kutatások szerint ez a vegyület képes a náthás tüneteket csökkenteni.

4 természetes gyógymód allergia ellen

Az allergia nem játék, egyre több ember életét keseríti meg tavasszal, sőt vannak, akikét egész nyáron is! Ha te is ezzel küzdesz, akkor ideje belevágni egy kúrába!