Galéria
Forrás: Meglehet, hogy ez a klasszikusok egyik nagy klasszikusa, mégis úgy látszik, hogy Coco Chanel ötlete az utóbbi időszakban méltó kihívóra talált a kis fehér képében, amiért nem mellesleg egyre több sztár bolondul is.
Forrás: Egykoron minden túlzás nélkül ez egy pótolhatatlan ruhadarab volt, amit bármikor bármivel kombinálhatónak számított. Mára azonban elvesztette jelentőségét, hiszen egyre gyakrabban láthatunk fekete és színes harisnyanadrágokat a kifutón, a vörös szőnyegen, na meg az utcai szettekben is.
Forrás: Korábban ez a funkcionális kiegészítő a klasszikustól kezdve a sportoson át, bármilyen típusú stíluskörnyezetbe beilleszthető volt. Mostanság azonban a divatszakemberek szerint a vékonyabb szíjjal kiegészített, nőiesebb karórák idejét éljük, még akkor is, ha néha-néha egy kis időre vissza is tér a köztudatba egy-egy méretesebb, erősen nosztalgiaérzetű karóra.
Forrás: A 2000-es években minden nő balerina cipőt hordott kedvenc farmerja és ruhája mellé. De a mai divat már egy kicsit több változatosságot igényel, azaz jelenleg a romantikus megjelenést leginkább tornacipővel vagy csizmával dobják fel. A farmer pedig jobban passzol a loaferekhez és az Oxford cipőkhöz.
Forrás: A sapka még mindig nem esik bele a ciki kategóriába, de ma már az őszi-téli divat egy jóval szélesebb kínálatból áll, hiszen többek közt képbe kerültek a kalapok, a turbánok, a köpenyek, a téli horgászsapkák és egyéb színes és izgalmas fejfedők.
Forrás: Korábban a nude árnyalatú magas sarkú lábbelikkel volt tele minden, hiszen bármilyen ruhához jól tudtak, és hát a mai napig is jól tudnak alkalmazkodni. Ám még ezen pozitív, na meg aranyat érő tulajdonság ellenére is manapság inkább ismét a matchy-matchy megoldások futnak!
Forrás: Egy időben ezeket a sokat elbíró darabokat minden alkalomra megfelelőnek tartották. Viszont mára már inkább a nem kevésbé praktikus, pakolós táskák és a hátizsákok váltották fel őket.
Forrás: Nem is olyan régen az emberek leginkább csak egy szemüveget vettek, amire nagyon vigyáztak, és csak akkor szereztek be újat, ha a régi már nem volt jó. A szemüvegek túlnyomó többsége hasonló alakú volt, és nem mindenki arcán állt úgy, ahogy kéne. Jelenleg ezen darab már nem ugyanazt a célt szolgálja, és sokféle lehetőség közül válogathatunk is. Vannak például számítógépes használatra, vezetésre, sportolásra és látásjavításra tervezett szemüvegek.

Na meg persze ha igényed van rá, akkor bizony egy-egy izgalmas kerettel is meglepheted magadat, bár manapság tényleg egyre többen élnek a változatos alternatívákkal, és egész gyűjteményük van otthon a különféle szemüvegekből.

8 egykoron népszerű trend, ami ma már idejétmúltnak számít

Nem minden esetben, de sokszor előfordul az, hogy egy egykor virágzó trend annyira idejétmúlttá válik, hogy egyesek legszívesebben eltörölnék a föld színéről is őket.