Galéria
Forrás: Nem is olyan rég még hatalmast mentek ezek a balerina kontyok, amikhez egy szivacsos kotyalátétre, ismertebb nevén hajfánkra volt szükség.
Forrás: Helyette ezek a sokkal elegánsabb és lazább kotyok számítanak ma trendinek, amik a tarkó vonalában helyezkednek el.
Forrás: Ariana Grandénak köszönhetően sok lány vágyakozott ilyen és ehhez hasonló copfok után, ám a magasra kötött és hosszú lófarok népszerűsége erősen halványulni látszik.
Forrás: A hair stylistok most az alacsony copfokat ajánlják, vagy ennek a frizurának a klasszikus változatát, ahol a lófarok épp középen, a fejtető és a tarkó között helyezkedik el.
Forrás: Mikor elértünk arra a pontra, hogy már nem lehet szőkébb egy haj, akkor jön a fordulat! A platina már közel sem olyan népszerű, mint régen, arról nem is beszélve, hogy ennek a frizurának a fenntartása nagy mértékben roncsolja a hajszálakat.
Forrás: Szóval végül Jen nyert, és az ő mézszőkéje! De emellett nagy kedvenc az eperszőke és a gyöngyszőke is, amik mind-mind sokkal természetesebb összhatást kölcsönöznek viselőjüknek.
Forrás: A jól kivehető, merevre lakkozott hullámok ma már kifejezetten cikinek számítanak, míg a 2000-es évek elején mindenki ilyenre sütötte a hajtát.
Forrás: Helyette ezek természetes, kisfésült, keresetlen loknik mennek, amik nem keltik azt az összhatást, mintha nem ültél volna órákat egy szalonban.
Forrás: Vagány vállalás egy ilyen felnyírt bobot viselni, ám a trendek jelenlegi állása szerint az idő eljárt emellett a fazon mellett.
Forrás: Ha rövidebb frizurát szeretnél, akkor is inkább egy bob vagy long bob jöhet szóba, ezek a fazonok ráadásul a többségnek előnyösebben is állnak, nem véletlen, hogy olyan népszerűek az elmúlt években.

Ódivatú frizurák, amikhez sok nő ragaszkodik

Nem minden esetben, de sokszor előfordul az, hogy egy egykor virágzó trend annyira idejétmúlttá válik, hogy egyesek legszívesebben eltörölnék a föld színéről is őket.