Galéria
Forrás: Tavaly a színes egyetemi kabátok uralták a trendeket, most viszont ennek a minimalista újraértelmezése érvényesül majd. Az egyszerű színpalettán túl ezúttal megéri majd a műbőr kiadások között szemezgetned, ugyanis a megszokott szatén és nejlon textúrák mellett most ezek a változatok is hódítanak majd, természetesen a megszokott enyhén bővebb formavilágban.
Forrás: Ár: 31.990 Ft - itt!
Forrás: Tavaly a motoros dzsekik korszakát éltük, és nemcsak fazonjában hozták ezek a kedvelt darabok az életérzést, de sokszor szín- és mintavilágában is. 2024 tavaszán viszont az egyszerű, visszafogott sziluettekben jönnek majd velünk szembe a boltokban. A minimalista, vintage hangulatú dizájn a '90-es éveket idézi, egyszerű fekete, barna vagy piros színekben.
Forrás: Ár: 36.990 Ft - itt!
Forrás: Ezek az elegáns darabok feltűnő aranyszínű gombjaikkal régóta az élvonalban mozgolódnak. Klasszikus farmerekkel kombinálva nagyon jól hozzák a francia nőket körülvevő életérzést. Szóval ez a blézer alternatíva idén tavasszal tényleg nem hiányozhat a ruhatáradból.
Forrás: Ár: 55.990 Ft - itt!

3 dzseki, ami jön és 3, ami megy 2024 tavaszán

Megint olyan dzsekiket hozott nekünk a tavaszi megújulás szele, amik között biztosan ráakadsz majd a szívedhez legközelebb állóra.