Galéria
Forrás: Természetesen lehet szó más virágokról is, de a szakértők leginkább a rózsát emelnék ki az összes lehetőség közül. Az már csak tőled függ, hogy te melyik irányba kezdesz el keresgélni, de akárhogy is lesz, szinte biztos, hogy a végeredményt tekintve egy nagyon izgalmas darabbal bővül majd a gyűjteményed. És ebben az esetben mindegy, hogy egy felső, egy ruha, vagy egy kiegészítő képében találsz rá erre a bizonyos új hullámra.
Forrás: Ár: 38.990 Ft - itt!
Forrás: A díszes gombokkal ékesített darabokat, a horgonymotívumot, vagy a csíkos dzsörzé blézereket most a preppy chic követi, azaz az elit diák megjelenés. A redőzött miniszoknyából, mokaszínból, blúzokból, és egy cseppnyi '90-es évekből álló stílus az elkövetkezendő időszakban igencsak népszerű lesz majd, arról nem beszélve, hogy nagyon jól rétegezhető is. Kell ennél több? Aligha!
Forrás: Ár: 71.990 Ft - itt!
Forrás: Az elegancia terén a pliszírozott  szoknyákat a magas derekú nadrágok követik, utóbbi már olyan hosszú ideje lehetőséget kapott a bizonyításra, hogy szinte már régi, jól bevált ismerősként köszönthetjük köreinkben. Egy a fontos, hogy ne félj kombinálni ezt a darabot, hidd el legalább annyira könnyen formázható, mint egy farmer, csak rá kell érezni a dologra!
Forrás: Ár: 8.390 Ft - itt!

3 tavaszi ruhadarab, ami jön és 3, ami megy 2024-ben

Megint olyan dzsekiket hozott nekünk a tavaszi megújulás szele, amik között biztosan ráakadsz majd a szívedhez legközelebb állóra.