Galéria
Forrás: Az egyik nagy kedvenc ismét visszatér a tavasz első langyos szellőivel! Szóval el is kezdhetsz gondolkodni azon, hogy mikkel kombinálnád szívesen ha úgy hozza a kedved, hogy esetleg meglepnéd magad eggyel.
Forrás: 2024-ben a szürke is kiemelt figyelmet kap majd, így ha eddig is odavoltál ezért az árnyalatért, akkor el is kezdhetsz nagyobb mennyiségben akár egész monokróm szettekben gondolkodni. Ja és a kiegészítőket se hagyd ki a dologból! Hibázni? Hidd el, hogy nem lehet vele!
Forrás: Tavaly akkora sikere volt, hogy a tervezők úgy érezték, hogy még több esélyt érdemel. És hogy mivel rakhatod össze? Ahogy láthatod tényleg elég szélesnek mondható a lehetőségek tárháza.
Forrás: Az enyhén kopottas, egyszerű kiadások vannak most soron, szóval ha látsz mostanság valami izgalmas megvalósítást a témában, akkor egy próbát mindenképpen adj a dolognak! Elődjeihez hasonlóan pont ugyanannyira jól rétegezhető, mint amilyen jól képes belesimulni a köré formált outfitbe.
Forrás: Most mutatunk egyszerre rögtön két tippet is! A szatén anyag 2024 tavaszán egyébként nemcsak a szoknyák, de a nadrágok terén is egész szép kínálattal ajánlja majd magát. Továbbá a táskák háza táján az utóbbi hetekben rohamosan megugrott a burgundi árnyalat iránti kereslet, szóval ha valami új, izgalmas pakolós kincsre vágynál, akkor itt is a megoldás!
Forrás: Hogy pontosan mire is gondolunk? Nos, hosszú évek után a fehér cipellők is visszatértek a feledés homályából, és mint láthatod, nagyon jól veszik a hozzájuk gondolt rétegeket. Illetve egyszerű, de mégis fontos kiemelni a fehér póló erejét, hiszen ez a kényelmes és hagyományos darab idén tavasszal ismét előkerül majd a kabátok alól, ezzel egy fokkal nagyobb figyelmet kapva.
Forrás: Az állatminták közül kétségtelenül az egyik legklasszikusabb nyomat, mégis most rajta a sor, hogy felfrissítse a tavaszi hónapokat. Ha még tartasz tőle, akkor kezd a dolgot kiegészítőkkel, aztán ráérsz továbblépni akkor, mikor úgy gondolod, hogy már ráéreztél a dologra.
Forrás: A megszokott hagyományos blézerek után idén előkerülnek a tweed és buklé anyagok, hogy újfent egy kis romantikus hangulattal töltsék fel a megjelenésünket. Az már csak a te egyéni ízlésed függvénye, hogy elegáns nadrággal vagy farmerral egészíted ki ezt a divatcikket.
Forrás: Ha ahhoz van kedved, még a klasszikus kék színt is elkerülheted, hiszen a nagyobb hangsúly úgyis az anyagon van. Egy ilyen hosszított ötlet egyébként nagyon jól működik csizmákkal, de persze sportcipőkkel is.
Forrás: A bővebb szabás már olyan régóta köztünk van, hogy jelen pillanatban elképzelni se tudjuk, hogy kikopnak a köztudatból. Szóval nyugodt szívvel lehet gondolkodni bennük, mert mint láthatod, nagyon jól kombinálhatók elegáns és sportos darabokkal úgy, hogy közben egy kicsit sem lógnak ki az összkép harmóniájából. Egyébként magadnak is pillanatok alatt elkészítheted ezt a trükköt, de a boltokban is kapni egész jó felhajtott farmerokat.

10 szuper márciusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Márciusi outfitlistánkat úgy állítottuk össze, hogy minden átmeneti időszakban felmerülő igényt kielégítsen