Galéria
Forrás: A funkcionalitás egyre nagyobb szerepet kap 2024-ben is, így a különféle klumpák, papucsok, balerinák és lábfejeink komfortját maximális szinten szívükön viselő darabok között érdemes lesz majd válogatnod.
Forrás: Ezek az apró részletek időről időre visszatérnek a reflektorfénybe, hogy aztán kedvükre lepjék el az összes trendvonalban lévő darabot, miközben a mi szívünkre is egyre nagyobb hatást gyakorolnak.
Forrás: A kerek és a kocka formavilág után ezúttal újfent a hegyes megvalósítások következnek, ezúttal mondhatni tűpontos módon veszik be az erre nagyon jó alapanyagként szolgáló lábbeliket.
Forrás: A magyarul leginkább csak papucscipőként emlegetett kincsek a szezon összes piacra tervezett darabjában visszaköszön majd. Azaz a törpesarkúak körében pont annyira megtalálható lesz majd, mint a szuperhegyes orrok vagy a fémes árnyalatok háza táján.
Forrás: Ez a trend sokkal inkább a harisnyákról és a zoknikról szól, semmint a cipőkről, de persze egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen lábbelikkel teszed egy lapra ezeket a melegítő részleteket.
Forrás: A lelógó rojtos extrák mellett a masnik és a tollak is megjelennek majd 2024 tavaszán, már csak az a kérdés, hogy te mennyire érzed magadénak ezt a kicsit sem hétköznapi ötletet. Egy próbát még lehet, hogy ez is megér.
Forrás: Egy kisebb kihagyás után ismét teljes lendülettel ugrik majd bele a következő évszak trendkínálatába. Sokan bár még mindig farmerral szeretik biztonságos keretek között variálni, ám idén megér egy szoknya-ruha tesztkört is ez a csizma.

7 cipőtrend, amire a 2024-es tavaszi-nyári szezonban nagyobb figyelem irányul majd

A tavaszi cipőtrendek között már akadnak olyan jelentkezők, amiket akár már most is elkezdhetsz belevonni a napjaidba.