Galéria
Forrás: A különféle fémes színek hosszú ideje megállapodtak már köztünk, ebből kifolyólag mi is egyre komfortosabban mozgunk ebben a témában. Ralph Lauren 2024-es tavaszi-nyári bemutatóján is helyet kapott ez az árnyalat, amit mondanunk sem kell, hogy már most is megéri belecsempészni a szettjeidbe, mert képes új szintre emelni a legegyhangúbb téli összeállítást is.

Plusz tipp: Természetesen az ezüst paletta is képbe kerülhet, ha a te szívedhez inkább az áll közelebb.
Forrás: Ár: 11.995 Ft - itt!
Forrás: A flittereket minden évszakba bele lehet csempészni, és bele is tudjuk, ha arról van szó. Ezeket az apró csillogó korongokat nem lehet különösképpen zavarba hozni és örömmel kollaborálnak bármilyen divacikkel, így kár lenne még hónapokat várni arra, hogy bevesd őket. Ez pedig kihagyhatatlan ajánlat! Sergio Hudson bemutatóján például egy ilyen kék szoknya is helyet kapott.
Forrás: Ár: 15.990 Ft - itt!
Forrás: A blézerek jó ideje erősítik a klasszikus darabok táborát, így éppen ideje volt annak, hogy egy kis átalakuláson essenek át. A rövidre vágott fazonok már most is nagy sikernek örvendenek, és ez a rajongás tavasszal sem múlik majd. Sőt! A PH5 kifutóján egy melegebb szezonra tervezett szettbe lett beépítve ez a darab, de talán nem nehéz kicsit újratervezni és átkalibrálni egy ilyen blézert valami szuper téli megjelenésbe.
Forrás: Akciós ár: 8.495 Ft - itt!
Forrás: A sztárok körében egy ideje már fix helyen áll ez a darab, melynek stílusát könnyen befolyásolhatod egy-egy hozzá pakolt divatcikk segítségével. Nem kell tényleg túlaggódnod a dolgot, ugyanis egy farmer mellett is nagyon jól boldogul. Dion Lee pedig inkább túllépett a hagyományos módon és egy izgalmas körítéssel prezentálta.
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!
Forrás: Minden szezonban képes megújulni, pár hónap múlva például extra részletekkel és mintákkal tér vissza a köztudatba abban a biztos reményben, hogy képes lesz sokadszorra is meghódítani minket. Többek közt a Dior is felvette az ötletei közé ezt a megoldást, amiből már most is találni olyan verziókat, amik látványosak, de szépen rétegezhetőek is.
Forrás: Ár: 27.990 Ft - itt!
Forrás: A vadnyugati stílus minden téren megmutatja magát, így hát a rojtokat sem hagyná ki a dologból. Szerencsére már most is elég szép a választék ezen a téren, szóval szánj rá időt és fektess be valami tuti darabba. Mugler nem szerénykedett a rojtokkal, és meg kell hagyni, hogy káprázatosra sikerült a végeredmény.
Forrás: Ár: 707.290 Ft - itt!
Forrás: A művészien felborzolt, a nyak és az arc köré gyűlt fodroknak megvan az a különleges bája, aminek nehéz lenne ellenállni, és bár meglehet, hogy ebben a rétegek uralta időszakban nem olyan könnyű hozzáöltözni egy ilyen darabhoz, de azt gondoljuk, hogy minden próbálkozást megér a dolog. Christian Siriano például rózsaszínben álmodott meg egy tüllös csodát!
Forrás: Ár: ~ 55 ezer Ft - itt!

7 trend, a 2024-es tavaszi-nyári szezonból, amit már most megvásárolhatsz

A tavaszi cipőtrendek között már akadnak olyan jelentkezők, amiket akár már most is elkezdhetsz belevonni a napjaidba.