Galéria
Forrás: Nem rossz vacsorára a főtt étel, de a rántott dolgokat kerüljük el messziről. Az olaj nem csak nehéz, de a gyomornak sem tesz jót, amitől az alvás is sokkal nehezebb lesz. 
Forrás: Megdöbbentő, de vannak olyan zöldséges és gyümölcsök, amiket nem szerencsés este enni. Az uborka és a dinnye tele van vízzel, ami azt eredményezheti, hogy egész éjszaka a mosdóba járunk. 
Forrás: Ha sajtot kívánunk, akkor inkább zsírszegényet válasszunk, ugyanis a zsíros fajták olyan aminosavat tartalmaznak, amik megnövelhetik a vérnyomást. Kerüld el a mozzarellát, cheddart és a kéksajtot. 
Forrás: A gabonapehely rengeteg cukrot és szénhidrátot tartalmaz, így hiába tűnik light-os választásnak, nem az! A cukor pörgeti a szervezetet, így inkább csak reggel fogyasszuk.  
Forrás: Hiába szeretjük és bírjuk a csípőset, a vacsoránál inkább mellőzzük! Ezek az ételek gyomorégést okozhatnak, ugyanis megemelik a gyomorsav termelést, amitől szintén nehéz lesz az elalvás. 
Forrás: Lefekvés előtt nagyon figyeljünk rá, hogy mit iszunk, mert sokszor nem is tudjuk, de rejtett koffeint viszünk a szervezetünkbe, amitől nem tudunk elaludni. A kóla és zöld tea élénkítőt tartalmaznak, de néhány csoki is tartalmazhat koffeint. 

6 étel, amit soha ne egyél lefekvés előtt

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!