Galéria
Forrás: Az utóbbi években a sportosabb ruhadarabok az élet minden területén megtalálták a saját helyüket, de ha azt szeretnéd, hogy stílusod kifinomultnak hasson, akkor lehet, hogy érdemes búcsút inteni ennek az irányzatnak. Egy elegáns nő ugyanis csak az edzéshez vesz fel sportos darabokat. Ez a jóganadrágokra is igaz, amik bár szuperkényelmesek, mégse elegánsak. Szerencsére sok hasonlóan kinéző és közel annyira komfortos alternatívát találni rá más darabok között, így nem kell félned attól, hogy ezt a stílushullámot végképp ki kell törölnöd a repertoárodból.
Forrás: Ezek a rövidre vágott felsők a szakértő szemek szerint maximum a tinik körében állhatják meg a helyüket - de van, hogy még ott sem. Sajnos bármivel is kombinálod hiányzik belőle az a fajta előkelőség, ami egy nőnek elegáns megjelenést kölcsönöz.
Forrás: Bármennyire is aranyosak ezek a darabok sajnos képesek elvinni a megjelenésedet egy olyan irányba, amin túl már kevesen tudnak komolyan venni.
Forrás: A pólók nem illenek bele minden egyes napba, bármennyire is azt gondolnánk róluk. Egy elegáns nő nem viselne pólót baráti összejövetelekre, vacsorára vagy az irodába. A pólókat ezért inkább tartsd meg a hétvégére és viseld otthon őket. Illetve a lógókkal ellátott darabokat is ajánlott kerülni, ezek ugyanis még inkább rombolják az összkép hangulatát.
Forrás: Azt gondoljuk, hogy túl sok magyarázatra nem szorul ez a dolog. Semmi gond nincs vele, ha ezt a stílust részesíted előnyben. Azonban ha komoly hatású megjelenésre vágysz, akkor felejtsd el a szakadt farmert.
Forrás: Lehet, hogy szereted, de sajnos semmilyen hosszban nem állja meg a helyét. Ha a cél az, hogy összeállításod megnyerő legyen akkor válassz inkább egy lengébb, de jól szabott ruhát, vagy egy fehér farmert, ez ugyanis sokkal előkelőbbnek hat.
Forrás: A kertésznadrágtól kezdve a bomber dzsekiken át egészen a biciklis nadrágokig semmi sem jöhet szóba, aminek köze van a '90-es évekhez, ugyanis nem elegáns ezen évtized egyik újraéledt ötlete sem.
Forrás: Sosem volt elegáns az, ha egy nő gyűrött ruhákban lépett ki az utcára, így sose siess annyira, hogy egy gyors vasalás, gőzölés ne férjen bele a készülődéssel töltött percekbe. Hidd el érdemes erőfeszítéseket tenni azért, hogy a rólad kialakult kép jó és pozitív töltetű legyen.
Forrás: Teljesen érthető, ha nehezen tudsz elszakadni tőle, de ha az anyag már eléggé elfáradt ahhoz, hogy esztétikusan fessen a megjelenésedben, akkor búcsú perceit kár lenne tovább húzni. És ez alól a designer darabok sem kivételek!
Forrás: Ezek a szuperszűk bandage ruhákat nemcsak azért kell egy életre elfelejtened, mert már kellőképpen idejétmúltak, de azért is, mert olcsó hatást adnak a megjelenésednek. Sajnos bármilyen kifinomult lehetsz, ha egy ilyen ruhát választasz az sajnos sokat ront a rólad kialakult összképen.

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.