Galéria
Forrás: Halle Bailey ruhája az idei év két fontos szerepére emlékeztet: a lila a Bíborszín filmre, a ruha szabása pedig A Kis hableány-ra utal.
Forrás: Rachel Brosnahan, A káprázatos Mrs. Maisel egy arany Tamara Ralph költeményben jelent meg, kiegésztőként pedig Cartier-t viselt. 
Forrás: A színésznő egy egyedi ezüst gyöngyökkel kirakott Louis Vuitton estéjit vett fel a díjátadóra.
Forrás: Jennifer Aniston gyönyörű, mint mindig, most pedig egy Celine ruhában jelent meg a kamerák előtt.
Forrás: A Barbie megtestesítőjének nyilván nem maradhat ki ruhájából a rózsaszín! Schiaparelli segítségével most is káprázatos volt Margot Robbie.
Forrás: Anne Hathaway gyönyörű felsliccelt Versace ruháját az idei év egyik legmenőbb darabjával egészítette ki: egy vastag övvel. 
Forrás: Sherly egy szexi és merész darabot viselt Waad Aloqaili kollekciójából. AZ öltözékét lánya stylingolta, akinek nem kérdés, hogy van érzéke a divathoz. 
Forrás: Egyértlemű, hogy a legextrább ruhát idén Ali Wong viselte! Ez az Iris van Herpen költemény azonnal mindenki figyelmét a humoristára vonzotta.
Forrás: A színésznő az áttetsző ruha felé egy Alexander McQueen kabátot vett, a szettet pedig a egy Dior nyaklánc tette teljessé.
Forrás: A Csókfülke sztárja idén egy visszafogott, de elegáns Givenchy ruhát választott. Átlátszó kesztyűje és fejdísze pedig visszarepít minket a '90-es évekbe.

Ezek voltak a 2024-es SAG Awards legszebb ruhakölteményei!

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!