Galéria
Forrás: Legyen szó magas vagy éppen lapos darabokról, az egyszerű, maximum térdig érő fazonok kerülnek előtérbe a már jól megszokott fűzős bakancsot helyett, amiket persze nem kell olyan mélyre temetni, de egy kis időre érdemes most félretenni.
Forrás: Gabor csizma, ár: 79.990 Ft - itt!
Forrás: Természetesen ha semmiképpen sem tudsz lemondani az utóbbi években divatossá váló flatformos papucsokról, akkor nem feltétlen kell ebbe a lábbelibe belekényszerítened magadat. Viszont ha nyitottan állsz a stíluslehetőségekhez, akkor ez a visszatérő darab az erősen megfontolandó kincsek kategóriáját erősíti. Hiszen hosszú és rövid nadrággal éppen annyira jól tud működni, mint szoknyával és ruhával. Ennél több pedig nem is kell!
Forrás: Tamaris utcai papucs, ár: 26.990 Ft - itt!
Forrás: Az elmúlt években hihetetlen mértékű sikereket elért, kicsit vaskosabb, retró hangulatú darabokat 2024-ben a minimalista ötletek váltják. Ezek szerencsére pont annyira kényelmesek, mint bármelyik sportos darab, és legalább annyira jól variálható is, szóval sok fejtörést ez a trend sem okozhat majd.
Forrás: Veja V-10 edzőcipő, ár: 65.990 Ft - itt!
Forrás: Tény és való, hogy az arany és ezüst árnyalatok egy ideje megvetették már magukat a trendek körében, ám az előrejelzések szerint 2024-ben különösen nagy figyelmet kapnak. Fazonok tekintetében olyan nagy a szabadság ezen a téren, hogy a csizmák éppen annyira képbe kerülhetnek, mint a sima szandálok és magas sarkú lábbelik.
Forrás: Nine West körömcipő, ár: 18.995 Ft - itt!
Forrás: A loaferek minden túlzás nélkül hosszú évek óta ki és be járnak a trendek körében, szóval most éppen úgy hozták a változások, hogy 2024-ben nekik kedvez a szerencse, és megint megmutathatják azt, hogy mennyi opció bújik meg bennük.
Forrás: Gino Rossi félcipő, ár: 25.995 Ft - itt!
Forrás: Az 5 centiméter alatt mozgolódó sarkakban mindig is volt egyfajta báj, ezért ha már régóta szemezel velük, talán most jött el a te időd. Hidd el, nem lesz nehéz dolgod velük, mert stílusosak és alkalmazkodóképességük pedig páratlan.
Forrás: Mango magassarkú denimcipő masnival, ár: 14.995 Ft - itt!
Forrás: A vádlin lazán gyűrődő csizmák jó pár éve feltűntek már a divathullámok között, és továbbra is van még bennük annyi energia, hogy képesek legyenek a legfrissebb elvárások szerint megújulni és bizonyítani. Így hát őket is érdemes figyelemmel követned, arról nem beszélve, hogy a nyári szettekbe is nagyon jól beékelhetők lesznek majd.
Forrás: Pull&Bear creased gaiters csizma, ár: 19.995 Ft - itt!

7 cipőtrend, amit 2024-ben semmiképpen se hagyj ki

A 2024-es cipőtrendek körében vannak olyan ötletek, amik még egy sima farmer mellett is zseniálisan mutatnak!