Galéria
Forrás:

Kate Hudson második gyermeke a különleges Bingham nevet kapta, amit exével, a Muse frontemberével, Matthew Bellamyval találtak ki. A Bingham a zenész édesanyjának lánykori a neve, Kurt Russell apukáját pedig Bingnek hívták.


Forrás:

Ryan Reynolds és Blake Lively négy gyermeke közül az elsőt, egy kislányt neveztek el Jamesnek, ami elsőre furcsának tűnhet. Az oka azonban megható: Blake volt az, aki korábban kibékítette Ryant az apukájával, Jamesszel.


Forrás:

Dax Shepard és Kristen Bell első gyermeke, Lincoln 2013-ban született. A színésznő elárulta, férje mindig arra vágyott, hogy legyen egy Lincoln nevű gyereke, ezért úgy döntöttek, mindegy, hogy a baba fiú lesz-e vagy lány. Lány lett.


Forrás:

Az amerikai szlengben a RAD betűszó azt jelenti, menő, cool, szép, cuki, vonzó és megnyerő. Nem véletlen, hogy ez Cameron Diaz és Benji Madden egyik kedvenc szava, ebből rakták össze 2019-ben született kislányuk szuperkülönleges nevét, akit egyébként azóta is féltve óvnak a nyilvánosságtól.


Forrás:

Kourtney Kardashian és exe, Scott Disick kisebb gyerekét Reign Disicknek hívják. Kourt elárulta, már a fia születése előtt ezt a nevet választotta neki, csupán más írásmóddal, eredetileg Rain lett volna, mint az eső. Amikor azonban kiderült, hogy fiú, megváltoztatta Reignre, ami uralkodást jelent.


Forrás:

Kim Kardashian és Kanye West Saint Westnek keresztelte második gyermekét, egy kisfiút, aki egy nagyon komplikált terhesség után született egészségesen. A szülők örömükben adták neki a nevet, ami szentet vagy áldást jelent.


Forrás:

Nicole Kidman és férje Sunday Rose-nak, vagyis Vasárnap Rózsának nevezték el elsőszülött lányukat, ami még ott, Amerikában is meglepőnek, különlegesnek számít.


7 sztárcsemete, aki különleges, nemsemleges nevet kapott híres szüleitől

Hazánkban valószínűleg sokan felháborodnának, ha valaki nemsemleges nevet adna a gyermekének, pedig a tengerentúlon ez már hatalmas trend. Különösen a sztárok körében!