Galéria
Forrás: A színésznő több évtizede rajong ezért a darabért, amit nemcsak az utcára, de akár elegáns alkalmakra is szívesen bekever a szettjeibe.
Forrás: Sokan ezt a textúrák még mindig elsősorban a dzsekikkel és a nadrágokkal kötik össze, pedig elég színes a választék ezen a téren. Elég csak Jennifer Aniston bőrhatású ruháira gondolni, amiket előszeretettel kap fel egy-egy hivatalos alkalomra is. És miért is ne tenné?! Elvégre minden adott benne ahhoz, hogy alapdarabként hosszú szezonokon át hozza a tőle várt összhatást.
Forrás: A színésznő bár tény és való, hogy odáig van a csípőfazonú farmerokért, de legalább ennyire szereti a khaki nadrágokat is, amikből egy egész szép kis gyűjteménnyel büszkélkedhet. Jobban belegondolva egy kis fantáziával és pár időtálló alapdarab társaságában nagyon jól tud érvényesülni egy-egy ilyen fazon.
Forrás: Nincs ötleted, hogy milyen darabbal vigyél egy kis frissességet a megjelenésedbe? Akkor itt is a válasz: a kalapokkal hidd el könnyű dolgod lesz!
Forrás: A színésznő a Jóbarátok óta él ezzel a stílustrükkel, amit akár a melegebb hónapokban is bevet. Már csak az a kérdés, hogy milyen színben szerzed be majd a saját kedvenc sáladat?!
Forrás: Azt gondoljuk listánk ezen pontja nem igényel túl sok magyarázatot.
Forrás: Jennifer Anistont a pólók mellett gyakran csíphetjük el ingekben is, amiket mindig próbál elegánsan, ám kicsit izgalmasan kombinálni. Mi pedig azt gondoljuk, hogy ez a darab rajtad sem nagyon foghat majd ki!
Forrás: A farmerok terén bár köztudott, hogy a csípőfazonokért illetve a szűkebb szabásokért rajong a leginkább, azért az elmúlt évtizedek során számos változatban kipróbálta magát. Így elsőkörben érdemes neked is ráakadnod a hozzád leginkább illő ötletekre, amiket aztán felhajtva vagy különféle cipellőkkel párosítva emelhetsz egy következő, emlékezetes szintre.
Forrás: Újfent egy olyan klasszikussal folytatjuk a listánkat, amiből könnyen lehet, hogy minimum egy darab a te gardróbodban is megtalálható. Mivel könnyen képes alkalmazkodni a hozzá válogatott darabokhoz, így nem kell félned attól, hogy bármilyen hibafaktor is belekerülhet egy blézeres szettbe.
Forrás: Klasszikus, időtálló, a maga rohangálós módján praktikus. Kell még több érv mellette? Aligha!
Forrás: Az ékszerekben rejlő összképemelő trükkökről viszonylag kevés szó esik, pedig jobban belegondolva hihetetlenül sok pluszt tud adni a megjelenésnek. Ha az utóbbi években hanyagoltad volna ezt a vonalat, akkor érdemes elkezdeni inspirálódni ebben a témakörben is!
Forrás: Ez a stílus jó ideje köztünk jár már, és bár a szezonális trendek mindig leelőzik őket figyelem tekintetében, ettől függetlenül az aviátor fazonban még mindig megéri befektetni. Jennifer itt például egy pink lencsében érezte az erőt!
Forrás: Próbálnunk pár nyomosabb indokot felsorolni azzal kapcsolatban, hogy miért is tuti választás egy fekete maxi ruha, de azt gondoljuk, hogy felesleges lenni. Annyira könnyed és egyszerű, hogy kár lenne a gyűjteményedből kihagyni őket!

13 stílustrükk, amire Jennifer Aniston esküszik

Jennifer Anistontól mindig érdemes ellesni pár trükköt.