Galéria
Forrás: Hogy melyik ez a fazon? Hát a derékban megköthető, térdig érő, A-vonalú ruha, szigorúan lágy esésű anyagból. Ez a fazon látható a legtöbbször a színésznőn is, mi úgy tippeljük, egy egész sor található meg belőle a gardróbjában.
Forrás: A színésznő kicsit sem fél fejest ugrani a minták tengerébe, nem mellesleg saját ruhamárkájának választékai között is szép számmal találni szuper nyomatokat.
Forrás: Többen még mindig nehezen tudnak elszakadni a skinny darabok vonzásköréből, pedig bizony még megannyi látványos lehetőséget találni a fazonválasztékok között. Erre pedig Reese is bőven szolgáltat ötletet nekünk.
Forrás: A tavaszi, nyári hónapokban szinte már természetes a létük, de azért az év többi szakaszában is bekerülhetnek a megfontolandó ötletek közé.
Forrás: Bár ez a lábbeli nagyban eltér a színésznő megszokott, szupernőies stílusától, mégis valamiért nagyon is működik rajta a dolog. Ez pedig téged is elindíthat egy olyan úton, aminek állomásai eddig ki nem próbált trendeket rejtenek.
Forrás: Ez a klasszikus darab, mint láthatod, akkor sem veszít megszokott eleganciájából, ha pár alig látható, extra részletet kap.
Forrás: Reese előszeretettel veti be az állatos nyomatot a hétköznapokban is.
Forrás: Tényleg kár lenne kihagyni, hisz bármelyik szezonban jolly joker darab!
Forrás: Sőt, ha már itt tartunk, a kendőket is alkalomadtán lehet kicsit ötletesebben variálni.
Forrás: Hát még ha extra kiegészítőkkel kombinálod őket!
Forrás: Nemcsak nyáron, de az átmeneti hónapokban is nagyon jól tud működni ez az időtálló páros.
Forrás: Csak bízz bennük és boldogulnak maguktól!

12 stíluslecke, amit érdemes ellesni Reese Witherspoontól

Jennifer Anistontól mindig érdemes ellesni pár trükköt.