Galéria
Forrás: A 90-es évek legszebb modellje és a világhírű illuzionista mindig is szerették megtartani maguknak a magánéletüket. Szinte sosem nyilatkoztak egymásról és közös kép is csak ritkán készült róluk. Állítólag a nagy korkülönbség miatt szakítottak.
Forrás: Az egyik legkülöncebb sztárpárnak számítottak a 90-es években, főleg, hogy szerettek nyilvánosan botrányt csinálni. A szerelmük is hasonlóan furcsa volt, amelynek végül Marilyn életmódja miatt lett vége.
Forrás: A szakításuk után Courteney a következőképp nyilatkozott a színészről: "Ez volt a legfontosabb kapcsolat, amit valaha is megéltem, és szerintem ő a legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkoztam" ... "Még mindig szeretjük egymást."
Forrás: A kapcsolatuk 1992-ben keződött, amikor a Made in America című film főszereplői voltak. Ted és Casey Coates 30 millió dolláros válása közben vállalták fel a kapcsolatukat, ami összesen 2 évig tartott.
Forrás: 1998-ban szakítottak, de nagyon jó barátok maradtak. Egy 2015-ben készült interjúban Liv azt mondta, hogy a mai napig a családtagjának tekinti a színészt, akivel a 90-es években őrülten imádták egymást.
Forrás:

A 90-es évek egyik legszebb párja volt a teniszező és a színésznő. Viharos, ám annál szenvedélyesebb kapcsolatuknak Andre drogfüggősége vetett véget, amelyről Brooke az önéletrajzi könyvében is írt.


Forrás: Ennek a kapcsolatnak óriási hatása volt Matt életére. Egyszer úgy nyilatkozott, hogy Cameron egy igazi múzsa volt számára és azóta sem érzett ilyen mélyen senki iránt.

A 90-es évek elfeledett sztárpárjai

Ezen régi sztárfotók láttán szinte biztos, hogy téged is elkap majd a nosztalgia!