Galéria
Forrás:

Az Elrabolva filmek sztárja és a bájos színésznő, Natasha Richardson kapcsolata tényleg filmbeillően romantikus volt. 1993-ban ismerkedtek meg egy Broadway-darab kapcsán, és azonnal egymásba szerettek. Neeson 15 évnyi házasság után özvegyült meg, miután Natashát tragikus síbaleset érte 2009 márciusában. „Az a 15 év, amíg a férje voltam, megtanított arra, hogyan kell feltétel nélkül szeretni. Meg kell állnunk, és hálásnak kell lennünk a házastársunkért. Mert egy nap, amikor felnézel a telefonodból, többé nem lesz ott. Amit igazán megtanultam, az az, hogy élj és szeress minden nap úgy, mintha az utolsó lenne. Mert egy napon tényleg az lesz.”


Forrás:

A díva szinte még gyerekként ismerte meg későbbi férjét, menedzserét és gyermekei apját, Rene Angelilt. 1994-ben házasodtak össze, és 21 évig éltek boldogan, míg Rene a torokrák áldozata lett. Celine-t hihetetlenül megviselte élete párjának elvesztése, őszintén vallott arról, hogy mindenben ő volt neki az első és egyetlen, és ez így is marad.


Forrás:

A Grease szívtiprója és néhai felesége, Kelly Preston 1987-ben ismerkedtek meg, és a bájos színésznő 2020-ban hunyt el rákban, több éves küzdelme után. Három gyermekük született, akik közül Jett 16 évesen szintén meghalt. Travolta nem akar többé egyetlen nővel sem új életet kezdeni.


Forrás:

A gyönyörű Vanessa és az NBA sztár, Kobe házassága tele volt szenvedéllyel. A kosárlabda legenda 2020-ban halt meg egy helikopter balesetben, ráadásul vele volt közös lányuk, Gianna is. „Az, hogy sírva fekszem az ágyban, nem változtat azon a tényen, hogy a családom soha többé nem lesz a régi. De ha felkelek az ágyból, és erőt veszek, teszem a dolgom, az jobbá teszi a napot a másik három lányomnak és nekem is. Szóval ezt csinálom.”


Forrás:

A komikus 2010-ben vesztette el imádott feleségét, Nancy Dolman színésznőt, aki petefészekrákban szenvedett. Short a mai napig beszélget vele, és mikor nehéz helyzetben van, felteszi a kérdést: Mit tennél Nancy?


Forrás:

John Lennon özvegye 11 évet élt a Beatles legendás alakjával. Előtte volt két másik férje, de Lennon után soha többé nem ment férjhez.


Forrás:

A szupermodell és David Bowie 26 évig alkottak egy párt. A zenész legenda 2016-ban hunyt el. „Az emberek azt mondják sokszor: Ó, mennyire szerettem a néhai férjedet. Én pedig azt mondom; Ő nem az én néhai férjem, hanem a férjem. Ő volt életem szerelme, és csak várok, amíg újra találkozom vele.”


7 híresség, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

David Bowie özvegye, Iman a mai napig kitart férje mellett.