Galéria
Forrás: Míg az utóbbi években a farmerből készült mini- és midiszoknyák voltak előtérben, addig idén a hosszabb daraboknak jut nagyobb figyelem. A francia nők mindennapjaiba pont azért fér bele a hosszú farmerszoknya, mert nagyon jól helyettesíti a farmernadrágot, miközben azért izgalmasabb, mint a nadrág. Nem mellesleg pedig sokféleképpen kombinálható, hiszen kardigánnal és csizmával pont annyira jól mutat, mint blézerrel és magas sarkúval párosítva.
Forrás: A klasszikusabb darabokra mindig fogékonyabbak, így nem meglepő, hogy a cipőválaszték között is pont erre találtak rá. És míg a divatházak mostanság leginkább a fehér, bézs vagy barna színű modellekben gondolkodnak, addig a francia nők az esetek nagy részében továbbra is a fekete modellekhez ragaszkodnak.
Forrás: Mostanság a rózsaszín és a zöld árnyalatai nagyon felkapottak, így nem meglepő, hogy ebből a hullámból ők sem szeretnének kimaradni. Ám ahelyett, hogy élénk színű pulóvereket, nadrágokat és ruhákat viselnének, inkább a kiegészítőkben, például a cipő, a táska vagy az ékszer képében jelenítik meg a szettjeikben a színeket. Ez pedig stílusos hatást ad az egyébként meglehetősen letisztult megjelenésüknek.
Forrás: 2023-ban különösen népszerűek a bézs, a krémszínű és a fehér kabátok, amik nagyon jól beleillenek a minimalista stílusba. A francia nők is így gondolják, ám nekik kimondottan fontos az, hogy olyan darabot válasszanak, ami amellett, hogy nagyon jól passzol bármihez, pont annyira minőségi és időtálló, hogy a várható trendektől függetlenül akár évekig is hordható legyen.
Forrás: Ezek a darabok nemcsak egyszerű hétköznapiságuk miatt népszerűek, hanem verhetetlen kényelmük miatt is. A túlméretezett kiadások helyett azonban még ezen a téren is a visszafogottság hívei, így bár szívesen választanak széles szárú farmerokat, de a nőies elegancia határain belül.

A francia nők erre az 5 trendre esküsznek 2023-ban

A francia nők stílustippjeit megéri megfogadni!